LELKIPATIKA

5 figyelmeztető jel, mellyel az Univerzum arra utal, hogy hamarosan kiégsz

Ha az életben nincs meg az egyensúly, akkor nincs boldogság sem. Ha rád nehezedik az érzelmi és munkahelyi stressz, nagy a nyomás a karrier, az anyagiak és a magánélet miatt is, érthető, hogy egyre nagyobb súly nyomja a válladat. Ám, ha ez elér egy adott pontot, akkor az ember hajlamos kiégni és közönyössé válni. Fontos tehát odafigyelni az alábbi jelekre, hiszen így időben megelőzhető.

Az energiát figyelembe véve a legtöbb negatív energia a napfonat és a szív csakra területén halmozódik fel. Amikor ezek a csakrák túlterhelődnek, szorongani kezdesz, letargiába esel, depresszióssá és közönyössé válhatsz. Fizikai tünetek is jelentkezhetnek emellett, ilyen például a bőrelváltozás, az izomfeszülés, a hasi fájdalom, az emésztési zavar vagy a végkimerülés. Amikor azonban a kiégés állapota veszélyeztet, az Univerzum mindig megpróbál számodra figyelmeztető jeleket küldeni.


 

 

 

 

 

Azt érzed, hogy a világ súlya nyomja a vállad

Ha mindig mindenre igent mondasz, akkor nehéz lehet mindezen változtatni. Amikor mindenkinek alárendeled magad, akkor ez előbb-utóbb felőröl. Túlterheltté válsz, és egyre inkább alulértékeled magad. Egyre inkább alakulhat ki szorongás és céltalanná válsz. Amennyiben ezeket tapasztalod, akkor át kell gondolnod a napi rendedet, és meg kell vizsgálnod mindazt, ami boldoggá tesz. Muszáj időt szánnod magadra.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL