LELKIPATIKA

5 figyelmeztető jel a felsőbb énedtől, amit soha ne hagyj figyelmen kívül

Biztosan érezted már néha a magasabb rezgést, azaz egy olyan belső hangot, amely megpróbál meggyőzni arról, hogy éppen mi a megfelelő, amit tenned kellene adott pillanatban. Ez a kis hang felfogható úgy, mint a magasabb éned, őrangyalod, egy olyan energia, mely próbál kommunikálni veled.

Nagy bölcsességet hordoz, és segít téged akkor, amikor nagyon nagy szükséged van erre, amikor fejlődnöd kell, amikor tovább kell lépned, amikor éppen sikereket akarsz elérni, bármiben, amikor éppen gondod van. Legközelebb, amikor úgy érzed, hogy egyedül vagy, hallgass erre a belső hangra, és ez az 5 dolog bizony annak a jele lehet, hogy pontosan ezt kell tenned.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Az önszeretet nagyon fontos

A felsőbb éned azt szeretné, hogy megbizonyosodj arról, hogy téged is szeretnek, és neked is szeretned kell magad. Nem mindenki tudja, hogyan kell szeretni önmagát, de a felsőbb éned pontosan rá fog vezetni erre az útra. Nem számít, hogy éppen egy másik ember szeret téged vagy nem, szerelmes vagy-e vagy nem, az egyetlen szerelem, ami soha nem múlik el, az az önszeretet. Emiatt is fontos és érdemes meditálni, hiszen így meg tudod tanulni azt, hogyan bocsáthatsz meg önmagadnak, és hogyan engedheted el azokat a dolgokat, amiken úgysem tudsz változtatni.
Folyamatosan fejlődhetsz nap, mint nap, és igenis érdemes hallgatnod a felsőbb énedre. Így olyan dolgokat tanulhatsz meg, és olyan fejlődésen mehetsz keresztül, amin eddig még nem.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL