LELKIPATIKA

5 egyszerű módszer arra, hogy jó karmát hozz létre

A karma egy ajándék; tulajdonképpen mindig azt kapod, amit adsz. Ha negatív dolgokat teszel, akkor negatív dolgok történnek veled, ha pozitív az életszemléleted, akkor pozitív dolgok történnek veled. Ez egy viszonylag általános magyarázata annak, hogy megértsd, amilyen energiát bocsátasz ki az Univerzumba, ugyanaz az energia fog hozzád visszaérkezni, csak már a tízszerese.

Tehát ez azt jelenti, hogy minél több negatív dolgot teszel, és minél inkább negatív energiát bocsátasz ki az Univerzumba, annál több negatív energia fog visszatérni hozzád, és ez a körkörös folyamat tönkre teszi az életedet. Ha tehát jó karmát szeretnél, akkor az alábbi 5 dolgot kell megtenned:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

4. Gyakorold az őszinteséget

Őszintének lenni az egyik legfontosabb dolog, hogy jó karmát teremts önmagad számára. Ha olyan valaki vagy, aki mindig el akar rejtőzni, akkor nem vagy képes kimondani sem magad, sem mások számára az igazat. Az igazság az, hogy mindenkinek joga van hallani, az igazat, függetlenül attól, hogy mennyire rossz, vagy jó. Őszintének lenni igazán jó dolog, noha olykor nehéz, és nem mindig jár sikerrel az ember. Valamilyen oknál fogva néhány ember csak nehezen tud igazat mondani, pedig mindenki tudja, hogy nem éri meg elrejteni a véleményünket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL