LELKIPATIKA

4 ok, amiért fontos megbocsátani azoknak is, akik talán meg sem érdemlik

Gyermekkorunkban olykor kénytelenek voltunk megbocsátani. Például, ha a szomszéd srác elvette a játékodat, bocsánatot kellett kérnie tőled, neked pedig meg kellett neki bocsátani. Felnőttkorban gyakran várjuk el a bocsánatkérést ugyanúgy, de többnyire hiába. Fontos tudni, hogyan kell megbocsátani és bocsánatot kérni. Álljon itt néhány ok, amiért érdemes elengedni a benned dúló haragot.

 

Még ha meg is bocsátasz, akkor is eszedbe jut, mit tett veled a másik, ez ugyanis része a múltadnak. Ennek a súlyát egy életen át cipeled magadban, és minden olyan ember, aki megbánt, növeli ezt a lelki terhet, mely miatt nem tudsz nyugodt és békés életet élni. Ám vannak olyanok, akik képesek megbocsátani még azoknak vagy olyankor is, amikor látszólag nem éri meg, mert tudják, hogy:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

A megbocsátás mindenkinek jár

Nem csupán azoknak, akik bocsánatot kértek. Egyébként, mi értelme lenne megbocsátani? Az erős emberek képesek megbocsátani azoknak is, akik talán meg sem érdemelnék, hiszen a haragtartás rossz hatással lenne a másokkal való viszonyra. Traumává válhat és ez egy komplex folyamat, ami bizalmatlanná tehet a többi ember iránt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL