LELKIPATIKA

4 ok, amiért fontos megbocsátani azoknak is, akik talán meg sem érdemlik

Gyermekkorunkban olykor kénytelenek voltunk megbocsátani. Például, ha a szomszéd srác elvette a játékodat, bocsánatot kellett kérnie tőled, neked pedig meg kellett neki bocsátani. Felnőttkorban gyakran várjuk el a bocsánatkérést ugyanúgy, de többnyire hiába. Fontos tudni, hogyan kell megbocsátani és bocsánatot kérni. Álljon itt néhány ok, amiért érdemes elengedni a benned dúló haragot.

 

Még ha meg is bocsátasz, akkor is eszedbe jut, mit tett veled a másik, ez ugyanis része a múltadnak. Ennek a súlyát egy életen át cipeled magadban, és minden olyan ember, aki megbánt, növeli ezt a lelki terhet, mely miatt nem tudsz nyugodt és békés életet élni. Ám vannak olyanok, akik képesek megbocsátani még azoknak vagy olyankor is, amikor látszólag nem éri meg, mert tudják, hogy:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Mindenekelőtt neked van szükséged a megbocsátásra

Igazából, ez a lényeg. Úgy véled, a megbocsátás annak fontos, aki megbántott. Mégis, ezáltal rólad is lekerül egy lelki teher. Az igazság tehát az, hogy számodra is fontos, hogy megbocsáss. Meg kell tehát bocsátanod az ellened elkövetett rossz dolgokat, és nem szabad a múltban élned, ha tisztán, felszabadultan szeretnél élni.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL