LELKIPATIKA

4 féle lélektárs, akivel mindenképpen találkozol még, mielőtt meghalsz

Valóban létezne olyan hogy lelki társ? Elképesztő dolognak hangzik, hogy van olyan személy, aki tökéletes a számodra. Nem csupán olyan valaki, aki támogat és élethosszig tartó kapcsolatban van veled, mint társ, hanem olyan különleges személy, akivel úgy érzed magad, hogy eközben te is egy új szintre lépsz és egyszerűen fejlődsz lelkileg.

Minden ember arra vágyik, hogy rátaláljon a saját rokonlelkére, ám nincs mindenki tisztában azzal, hogy többfajta lelki társ is létezik. Nemcsak a lelked szép részei köszönhetnek vissza egy emberben, hanem lelked sötét zugai is. A lelki társ, akivel találkozol, visszatükrözi azt, ami benned van, ahogyan te látod magad, vagy ami éppen te szeretnél lenni. Az egyes típusok segítenek lassan felfedezni a lelked részeit, belső rétegeit, hogy végül rátalálhass a végső lélektársadra…

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Lelki társ, mint élettárs

Ez a kapcsolat lehet romantikus, de plátói jellegű is. Érezhetsz ilyesmit akár egy családtagod vagy egy barátod iránt is. Az ilyen lelkek harmóniában vannak egymással, ugyanazon a hullámhosszon vannak, és a legtöbb ember számára ez a típusú kapcsolat jelenti a szó szerinti lelki társas kapcsolatot. Nem feltétlenül örökre szólnak az ilyen kapcsolatok, de gyakran előfordul az, hogy a lelki társak együtt élik az életüket, mint házastársak. Az összes lelki társas kapcsolat közül ez igényli a legnagyobb erőfeszítést, hiszen így tud összecsiszolódni a két fél igazán.

Lehet, hogy egész életedben egy társlélekkel töltöd az idődet, ha még nem találkoztál az iker lelkeddel. Azonban, hogy ha elég szerencsés vagy, akkor az intenzív élettársi kapcsolat képes átalakulni egy még fejlettebb lelki társas kapcsolattá. Máskülönben elkerülhetetlenül szenvedni fogtok, mert nem biztos, hogy a megfelelő emberrel vagy együtt. Elképzelhető ugyanis, hogy a társas lelkek eltérő fejlődési fázisban vannak, és különböző úton indulnak el. Az igazi társ lelkek azonban barátok maradnak azután is, ha véget ér a szerelem.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL