LELKIPATIKA

4 féle karmikus társ, akikkel biztos, hogy találkozni fogsz még ebben az életedben

Tényleg létezik a lelki társ? Vagy csak egy elvetemült feltevés, hogy van egy számunkra tökéletes személy, aki nemcsak élethosszig tartó társunkká válik, hanem egyfajta különleges szerepet tölt be? Ha hiszed, ha nem, lelki családod ezen a Földön él, és azért hoz össze velük a sors, hogy segítsenek a növekedésben.

 

Mindannyian arra vágyunk, hogy megismerjük a rokonlelkünket, pedig sokan nem tudják, hogy valójában többféle van belőlük. Ezek az emberek pontosan tudják, hogyan érzed magad, ahogy azt is, miként gazdagíthatják a lelkedet, és hogyan emelhetnek fel egy teljesen új szintre. Ám nemcsak a szép dolgokat tükrözik, hanem lelked sötétebb zugába is maximálisan belelátnak. A lélektárs ugyanis tükröt tart eléd: amit benne látsz, az valójában te magad vagy, illetve olyanná szeretnél válni. 

.

 

 

3. A partner, mint lelki társ

Ezek a kapcsolatok általában romantikus jellegűek, de lehetnek plátóiak is. A felek harmóniában élnek egymással, mindketten azonos hullámhosszon vannak. Nem rendeltetésszerű, hogy a kapcsolat örökre fennmarad, ugyanis itt is az a lényeg, hogy mindketten tanuljatok egymástól, és amikor elsajátítottátok a leckét, nincs több dolgotok egymással. Ettől függetlenül gyakran megesik, hogy a lelki partnerek egy életen át együtt maradnak, és házastársként élik le az életüket. Ez azonban csak akkor történhet meg, ha egyikük sem találkozott még az ikerlángjával. Ha azonban pont a kapcsolat közben hoz össze a sors az ikerlángoddal, az nagy szenvedést, és a lelki társi partnerkapcsolat végét okozhatja. Ha mégis folytatódik, az soha nem lesz kielégítő, és nem tesz boldoggá. Ha úgy érzed, hogy megtaláltad az ikerlelkedet egy lelki társ kapcsolat közben, az nem azt jelenti, hogy azonnal ki kell lépned ebből a kapcsolatból! Mindennek oka van, így annak is, hogy a lelki társad miért az életed része még!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL