LELKIPATIKA

3 egyszerű lépés, mellyel kiválóan működtetheted a Vonzás Törvényét

A Vonzás törvénye egy olyan hatalmas erő, mint a gravitáció. Mindig működik, akár tudatában vagy, akár nem. Elvei szerint „hasonló a hasonlót vonz” - pozitív (vagy negatív) gondolataid, szavaid, cselekedeteid különböző formában visszatérnek hozzád. Most végigvezetünk a törvény folyamatán, és megmutatjuk, hogyan használd, hogy azt az életet teremtsd meg magadnak, amire igazán vágysz.

Ahogy a világ fizikai anyagból áll, ez pedig energiából. Bármi, ami történt vagy történik a világban, különböző formában bevonzódik. Nem tűnik mindig helyesnek, de ahogy egyre többet tanulsz a Vonzás törvényéről, és arról, hogyan működik, elkezdheted megalkotni azt az életet, amire vágysz.  Egyszerűnek és magától értetődőnek tűnik, ugye? Még így is sok ember tanulja, értelmezi, és próbálja alkalmazni, mégis vannak problémáik. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. lépés: Kapj

Mikor elérsz ehhez az állomáshoz, gratulálj magadnak és ünnepelj! Megérdemled! Ez az izgalom segíti a kinyilvánítási folyamatot, hogy teljesen megvalósuljon, lehetséges, hogy felgyorsul és felülmúlja várakozásodat. Folytasd a pozitív gondolkodást, vetítsd ki, sugározd vissza azt az erőt, ami mindig is benned volt. Elérheted a sikert, úgy, ahogy ezeket az elveket alkalmazod. Emlékezz, ez nem valami, amit aktiváltál, ugyanis tudatában vagy, ezen dolgoztál egész idő alatt. Most már tudod, hogy kell alkalmazni a Vonzás törvényét. Minden gondolat, szó, cselekedet formája Isten és az Univerzum társteremtésének. Meg van a végtelen erőd a teremtéshez. Tudatosan dolgozni a Vonzás Törvényével, sikert hozhat azzal kapcsolatban is, amelyet korábban lehetetlennek gondoltál. Az, hogy minden létezik, Istenben és az Univerzumban található, de a képesség, hogy bevonzd, benned van!

Mindennap folytasd ezt és érezd a pozitív energiát és az energiaáramlást, így egy olyan állapotban élhetsz, amely lehetővé teszi a befogadást. Ez a folyamatos állapot a siker.

A folyamat befejeződött. Élvezd a termést!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL