LELKIPATIKA

3 egyszerű lépés, mellyel kiválóan működtetheted a Vonzás Törvényét

A Vonzás törvénye egy olyan hatalmas erő, mint a gravitáció. Mindig működik, akár tudatában vagy, akár nem. Elvei szerint „hasonló a hasonlót vonz” - pozitív (vagy negatív) gondolataid, szavaid, cselekedeteid különböző formában visszatérnek hozzád. Most végigvezetünk a törvény folyamatán, és megmutatjuk, hogyan használd, hogy azt az életet teremtsd meg magadnak, amire igazán vágysz.

Ahogy a világ fizikai anyagból áll, ez pedig energiából. Bármi, ami történt vagy történik a világban, különböző formában bevonzódik. Nem tűnik mindig helyesnek, de ahogy egyre többet tanulsz a Vonzás törvényéről, és arról, hogyan működik, elkezdheted megalkotni azt az életet, amire vágysz.  Egyszerűnek és magától értetődőnek tűnik, ugye? Még így is sok ember tanulja, értelmezi, és próbálja alkalmazni, mégis vannak problémáik. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. lépés: Higgy

A következő lépés, hogy elhiszed, amit kívánsz. Ezen a szinten már szándékosan elképzeled, hogy milyennek szeretnéd a dolgokat. Ezután, engedd meg magadnak, hogy el is hidd ezt az érzést. Megrendíthetetlen hitednek kell lenni, hogy amire vágysz, az megérkezik hozzád. Ahogy elképzeled, már tudod, hogy úton van hozzád. Az átmeneti idő miatt, a dolgok nem történnek meg azonnal. De ez rendben van így, maradj továbbra is pozitív. Néha a türelmetlenség és a kétség bekúszhat a folyamatba ezen a szinten, ami teljesen megfordítja a teremtést.

Ha hitben és pozitivitásban élsz, az továbbra is lehetővé teszi az áramlást feléd. Minden egyes nap töltsd fel magad reménnyel, hittel, erővel és szenvedéllyel afelé, ami jön – engedd el a kétséget, aggódást és félelmet. A tetteidet kösd össze a szándékaiddal és vágyaiddal, amelyek bevonzzák. A negatív érzelmek nem használnak, csak távol tartanak téged a folyamattól.

A második állomás az, hogy boldogan várj és élvezd az utazást. Igen, ez általában tetteket követel - de végeredményben ez a Vonzás Törvénye! Tudod, hogy helyesen cselekszel, és ez összeköttetésben áll a kívánságoddal, hallgatsz a megérzéseidre és követed őket. Lépéseket kell tenned, amelyek arra ösztönöznek, hogy vágyaid megvalósuljanak. Ezen a szinten fontos, hogy megtartsd a szenvedélyes áramlást, de ne vidd túlzásba. Élj a pillanatnak. Légy a jelenben, bízz és higgy a folyamatban. Ha jelen vagy, akkor kapcsolatban vagy mindazzal, ami körülvesz, és felismered a lehetőséget, amely megengedi, hogy előrehaladj.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL