LELKIPATIKA

3 egyszerű lépés, mellyel kiválóan működtetheted a Vonzás Törvényét

A Vonzás törvénye egy olyan hatalmas erő, mint a gravitáció. Mindig működik, akár tudatában vagy, akár nem. Elvei szerint „hasonló a hasonlót vonz” - pozitív (vagy negatív) gondolataid, szavaid, cselekedeteid különböző formában visszatérnek hozzád. Most végigvezetünk a törvény folyamatán, és megmutatjuk, hogyan használd, hogy azt az életet teremtsd meg magadnak, amire igazán vágysz.

Ahogy a világ fizikai anyagból áll, ez pedig energiából. Bármi, ami történt vagy történik a világban, különböző formában bevonzódik. Nem tűnik mindig helyesnek, de ahogy egyre többet tanulsz a Vonzás törvényéről, és arról, hogyan működik, elkezdheted megalkotni azt az életet, amire vágysz.  Egyszerűnek és magától értetődőnek tűnik, ugye? Még így is sok ember tanulja, értelmezi, és próbálja alkalmazni, mégis vannak problémáik. 

 

 

1. lépés: Kérj

Sok ember számára ismerős ez a mondat: „Kérj, Higgy, Kapj”. Ez az első lépés a Vonzás Törvényében, és a kérés nagyon fontos, de nem ez az egyetlen része. Mielőtt kérnél, győződj meg róla, hogy mit is kívánsz igazán. Kezdésnek, adj magadnak időt, ülj le egyedül, csendben, és gondolkodj el az életedről. Hagyd szárnyalni az ötleteidet, és kérdezd meg magadtól:
„Mik az álmaim”?
„Mik a vágyaim”?
„Mik a szükségleteim”?
„Hova tartok”?
„Mit szeretek csinálni”?
„Mi szórakoztat”?

Engedd meg magadnak, hogy kinyílj, álmodozz és vizualizálj, mint egy gyerek. A gyerekek elhiszik, hogy bármit meg tudnak csinálni, és azt is, hogy jól teszik azt. Néhányan hajlamosak vagyunk ezt az érzést elveszíteni, ahogy idősebbek leszünk, ezért sorozatos hibákat követünk el. A hibák az élet részei, és lehetővé teszik az elfogadást, a változást és a növekedést. Most azonban mindent megtehetsz, ami az eszedbe ötlik.

Végy egy darab papírt, és írj le bármit, ami eszedbe jut. Csak jó gondolatokat és érzéseket táplálj. A jó érzés a kulcsa ennek a folyamatnak. Ha az álmaid, csak egy kicsit ijesztenek meg, az még rendben van. Valójában ez jó dolog! Ez azt jelenti, a vizualizációd nagy, és lehetséges, hogy valóban el is érd azt. Ahogy elképzeled őket, egyre jobban és jobban érzed majd magad.
Ahhoz, hogy növeld a vizualizáció és a teremtés folyamatát, készíts egy táblát ehhez. Ez a gondolataidat tartalmazza, és fizikális formában is láthatod őket napközben. Meditálhatsz is, ha úgy gondolod. Meditálj 5-10 percet, ami segít kikapcsolódni és növelni az erőt. Ha egyszer eldöntötted, hogy mit kívánsz, fókuszálj rá és kérd. A kérés átalakítja az egész kívánság folyamatot, és megkezdi a létrehozást.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL