LELKIPATIKA

15 tünet, melyek azt jelzik, hogy használod a belső erődet

Ha tudod, milyen fontos a kapcsolat a belső éneddel annak érdekében, hogy megváltoztasd az életedet, akkor fel fogod ismerni a tüneteket, melyek az értelmes és felvilágosult elmére utalnak. Bizonyos jelek egyértelműen a tudtodra adják, ha már felfedezted a rejtett erődet. Ismerd meg őket, és végezz önvizsgálatot.

Általában hagyjuk, hogy mások határozzanak meg minket, ugyanis nem vagyunk teljesen tisztában a saját képességeinkkel. Önmagunk megismerése az első lépés a győzelem és a siker felé. A belső éned megismerése megszünteti majd a negatív gondolatokat és végre képes leszel felfogni azt, hogy nincs semmi a világon, amit ne érhetnél el. Ha tisztában leszel önmagad értékével, nem kell tovább várnod a megerősítésre és az engedélyre. A legfontosabb, hogy nem tölt el félelemmel az, hogy kifejezd a gondolataidat. Beszélni fogsz, akkor is, ha a hangod remeg. Ez az a hatalom, amit az öntudatosság ad neked. Nem létezik semmilyen életkori határ erre. Azonban bizonyos jelek kimutathatják számodra, ha már felfedezted a rejtett erődet. Olvasd el őket, és végezz önvizsgálatot. 

1. Szembe nézel a félelmeiddel

Felismered a félelmeidet és bátran szembe nézel velük. Többé már nem rémisztenek meg, megértetted, hogy csak akkor árthatnak neked, ha hagyod. Minden a fejedben dől el. Ha nem engeded, hogy a félelmek uralkodjanak az elméden, nem lesznek rád hatással. Amikor eléred a megállapodást a valósággal, semmi sem ijeszthet meg. Készen állsz arra, amit a holnap tartogat számodra, és szabadjára engeded a benned élő harcost.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL