LELKIPATIKA

12 jele annak, hogy csökken az energiáid rezgésszáma

A rezgés az az energia, amely az Univerzumból áramlik. Olyan életerő ez, amely keresztüláramlik a testeden, és segít feltöltődni energiával. Továbbá meghatározza azokat az eseményeket és embereket, akiket bevonzol az életedbe. Ez a rezgés az állapotodtól függően ingadozik - egyik nap magasabb, másik nap pedig alacsonyabb. Ez azonban egy normális folyamat.

Ám amikor a rezgésszámod huzamosabb ideig csökken, akkor érdemes óvatosnak lenned. Ilyenkor erőfeszítéseket kell tenned arra, hogy növeld a rezgésszámodat. Tudatosan kell mindezzel foglalkoznod, mert a rezgésszám befolyásolja az életed minőségét. Az alacsonyabb rezgésszám miatt ugyanis kimerültebb vagy, megbetegedhetsz és hajlamos lehetsz elveszíteni a kapcsolatot a lelkeddel és a szíveddel. Mindez pedig káoszhoz és az életcéljaid elmosódásához vezethet. Az alábbi jelekből azonban megállapíthatod, hogy alacsony-e jelenleg a rezgésszámod.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

8. Bűntudatba menekülsz

A bűntudat olyan érzelmi zsarolás, amelyet magad ellen használsz. Nem teszel meg adott dolgokat azért, hogy mások ne érezzék rosszul magukat. Ám miért kellene neked szenvedned, ha egyszer nem is léteznek a mások által felállított normák? Nincsenek hibák és jogok. Néha nem tesz egy-egy cselekedet másokat boldoggá, de attól még neked szabad azt tenned. Mind a sötét, mind a világos oldalra szükség van, mint a yin és a yang. A kulcs az egyensúly. Mindaddig, amíg helyesen cselekszel, ne érezd magad bűnösnek. Ne pazarold az energiát arra fölöslegesen, hogy bűnösnek érzed magad, tedd, amit jónak látsz, és próbálj meg jobb emberré válni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL