Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

11 mód, hogy leküzdd a negatív energiákat

Szerző:
Szabó Anna
Az élet hullámvölgyek és magaslatok sorozata - ez része a világnak, és csak te döntöd el, hogyan reagálsz rá. Egyszer fel vagy villanyozódva, míg máskor békés vagy és nyugodt. Igen, a negatív energia valóban létezik, de ez nem azt jelenti, hogy ezzel kellene foglalkoznod, teremtsd meg inkább a bőséget és pozitív energiát magad körül.

 

Az élet tele van pozitív és negatív lehetőségekkel. Rajtad múlik, hogy melyik ajtón lépsz be. Az is rajtad áll, hogy melyik szobában meddig tartózkodsz, és mit engedsz meg. Olykor olyan érzés is kerülgethet, hogy némelyik ajtó zárva van, te pedig csapdába kerültél, de ez illúzió csupán. Néhány ember számára a pozitív gondolkodás egyszerű, ám a legtöbben gyakorlással tudják elsajátítani. Ne feledd, a lehetőség előtted áll. A jelenlegi mentális állapotodat a napi szokásaidon való apró változtatásokkal érheted el. Idővel ezek az új szokások válnak természetessé, és lehetővé teszik, hogy fejlődj emberileg. Íme, 11 tipp, hogyan küzdheted le a negatív energiát, és lehetsz pozitívabb:

.

 

 

10. Adj hálát, hogy élsz

Ki kel dolgoznod, hogy hálát érezz mindenért, adj hálát mindenért, ami történik veled, és tudd, hogy minden, ami épp történik körülötted, egy jobb dolgot vetít előre – Brian Tracy

Ha valami nem sikerül, az első, amit tehetsz, hogy a jó dolgokra koncentrálsz. Ha hálás vagy, akkor elkezdenek a dolgok is megváltozni körülötted. Amint elsajátítod ezt a hozzáállást, már nem is tudatosan csinálod majd.

Minden nap hálával a szívedben ébredj fel. A pozitív energia, ami belőled árad, másokat is inspirál. A hála a legjobb módja annak, hogy elűzd a negatív energiákat, és megváltoztasd az életed.

lelkipatika
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL