KÖZÉRZET

Üzen a tested - 10 fájdalomtípus, melyek az érzelmi állapotodról árulkodnak

A fájdalom elsősorban energia, melyet érzékelünk, majd fizikailag is megnyilvánul. Nem fájdalomforrásról van szó, hanem energiáról. A fizikai megnyilvánulás másodlagos, testünk minden egyes fájdalma visszavezethető egy olyan érzelmi állapotra, amely arra figyelmeztet, hogy még mindig van mit dolgoznunk az adott területen. Ha ezt tudomásul vesszük és cselekszünk, akkor a fájdalom is eltűnik.

Érzelmi stressz esetén, a testünk pontosan megmutatja, hogy mi a probléma, és adott fájdalom képében jelez. Az egyetlen dolog, amit tennünk kell, hogy dekódoljuk az üzenetet. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról,angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Fejfájás, nyaki fájdalom

A fejfájás hozzájárul egy adott döntés elnapolásához. A migrénesek nagyon jól tudják, hogyan kellene dönteniük, mégsem hozzák meg azt. Próbálj mindennap pihenni egy kicsit, így csökkentheted a benned felgyülemlő feszültséget.

Amennyiben megfájdul a nyakad, az bizony arra utal, hogy nem tudsz megbocsátani másoknak vagy éppen önmagadnak. Érdemes átgondolni, hogy mit szeretsz másokban és önmagadban. Haladj tudatosan a megbocsájtás felé. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL