KÖZÉRZET

Úgy érzed, lassan megbetegít az otthonod? – Íme, 5 erre utaló konkrétum!

Fura kérdés, nemde? Talán nem is tudsz róla, de sok veszély leselkedik rád a saját az otthonodban. Ezek a tényezők kihatnak az egészségedre, például agyködöt idézhetnek elő, gyengíthetik az immunrendszered, vagy letargikus állapotba kerülhetsz tőlük. De talán csak azt fogod érezni ebből, hogy valami nagyon nem oké.

Azzal sokan tisztában vannak, hogy különböző vegyszerek betegségeket okozhatnak. Azok a vegyszerek, melyekkel a konyhát, a fürdőszobát és a hálószobát tisztítod, sőt a dezodor is, amit használsz, negatívan befolyásolhatják az egészségedet.

Tisztítószerek

Ha gyakran használsz fehérítőt és antibakteriális szereket, ne gondold, hogy a te jó baktériumaidat nem pusztítják el. Számos tanulmány számol be az emberen és a benne található hasznos mikroorganizmusokról. És akár hiszed, akár nem, ezek a kémiai anyagok például a beleidben lévő emésztést segítő baktériumokat is károsítják, ami hosszú távon a mentális egészségedre is hatással lehet. Így hát azt javasoljuk, hogy készítsd el a saját egészséges tisztítószereidet szódabikarbóna, esszenciális olajok és almaecet segítségével.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL