KÖZÉRZET

Tudtad, hogy a köldököd formája árulkodik az egészségi állapotodról? - Ha nem, akkor olvass tovább!

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyos betegségek orvosolhatók, ha időben felfedezed őket, hiszen nem lesz idejük kifejlődni, ám sok ember nem képes észlelni a fontos jeleket. Most azt taglaljuk, hogyan ismerhetők fel az egyes problémák a köldököd alapján, te pedig győződj meg saját magad arról, hogy a te köldököd formája mire utal.

 

 

Amennyiben változást tapasztalsz a köldököd alakját és méretét tekintve, látogass meg a háziorvosodat, hogy még időben elkerülhesd a komolyabb egészségügyi komplikációkat,

Mandulaformájú köldök

A mandulaformájú köldök azt jelzi, hogy hajlamos vagy izom- és csontfájdalmakra, csontritkulás veszélye is fennállhat, vagy éppen sűrűn fáj a fejed.

Kidagadt köldök (U-alakú)

Ez a fajta köldök azt mutatja, hogy hajlamosabb a szervezeted arra, hogy vese- és bőrbetegségek alakuljanak ki nálad, de lehet csupán születési rendellenesség is.

Felhúzott köldök

Azok, akik ilyen fajta köldökkel rendelkeznek, hajlamosabbak bizonyos emésztőszervi megbetegedésekre, általában hízékonyak és hajlamosak a szorongásra, illetve a depresszióra.

Kis dudor alakú

Akiknek ilyen típusú a köldökük, azok könnyebben hűlnek meg és lesznek influenzásak. Ha ebbe a csoportba tartozol, mindenképpen erősítsd az immunrendszeredet egészséges ételekkel és italokkal.

 

 

 

 

 

 

 

közérzet köldök egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL