KÖZÉRZET

Szőrszálak az állon - Sok nőnél gyakori, ám olykor komoly figyelmeztető jel is lehet!

Az állon lévő néhány szőrszál általában ártalmatlan, még a nők esetében is, ugyanis sokunk - életünk valamely szakaszában - szembesül ilyesmivel. Ám olykor olyan orvosi állapotra is utalhat, amelyet érdemes kivizsgáltatni.

Természetesen ez egy nem kívánatos dolog, de ha közel hajolsz a tükörhöz, akkor sok esetben láthatod az álladon lévő apró szőrszálakat, melyek sajnos nem mindig olyan ártalmatlanok. Olykor komolyabb egészségügyi problémát is jelezhetnek. Honnan tudhatod? Vizsgáld meg az alábbiakat:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Cushing-szindróma

Az állon megjelenő szőrszálak, időnként a Cushing-szindrómához is kapcsolódhatnak (amely egy másik fajtája a hormonális egyensúlyhiánynak). A szindrómát a felesleges kortizol okozza, amelyet stressz hormonnak is neveznek. Ez azért történhet, mert a mellékvese túl sok kortizolt termel, akár önmagától, akár azért, mert bizonyos ízületi gyulladás vagy asztma elleni gyógyszerek okozzák. Emellett a súlygyarapodás és a 2-es típusú cukorbetegség is összefügghet ezzel. Ha szükséges, keresd fel az orvosodat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL