KÖZÉRZET

Szőrszálak az állon - Sok nőnél gyakori, ám olykor komoly figyelmeztető jel is lehet!

Az állon lévő néhány szőrszál általában ártalmatlan, még a nők esetében is, ugyanis sokunk - életünk valamely szakaszában - szembesül ilyesmivel. Ám olykor olyan orvosi állapotra is utalhat, amelyet érdemes kivizsgáltatni.

Természetesen ez egy nem kívánatos dolog, de ha közel hajolsz a tükörhöz, akkor sok esetben láthatod az álladon lévő apró szőrszálakat, melyek sajnos nem mindig olyan ártalmatlanok. Olykor komolyabb egészségügyi problémát is jelezhetnek. Honnan tudhatod? Vizsgáld meg az alábbiakat:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Kor

A 70-es életévet elérve, nagyobb eséllyel jelennek meg szőrszálak az álladon. Bár ez a jelenség a menopauza korának elérésekor is előfordulhat, amikor kevesebb ösztrogén termelődik. Meg kell jegyezni, hogy a hirsutizmus tekintetében az életkor (valamint a hormonegyensúly felborulása) olyan tényező, amely befolyásolhatja a tüneteket. Ám a legfontosabb oka továbbra is a túlzott androgéntermelés, vagy a velük szembeni érzékenység.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL