KÖZÉRZET

Nagyon bosszantó és kellemetlen! - Így szabadulhatsz meg a letapadt torokváladéktól!

A légzési nehézségek és a köhögés legfőbb oka az orr-és toroküreget érintő elzáródás. Az elzáródást legtöbbször a tüdőben összegyűlő váladék okozza.

A váladék egy ragacsos állagú anyag, amit a légzőrendszerünk termel azért, hogy az védekezzen az oda bekerült káros anyagok ellen. Előállítása azért történik, mert jelenlétével megakadályozza, hogy por, szennyező anyagok, baktériumok és allergiát kiváltó anyagok a légzőrendszerünkbe bekerüljenek. Előfordul azonban, hogy szervezetünk túl sok nyálkát termel, ami túlzott köhögéshez és megfázáshoz vezethet. A váladék légzési nehézséget, lázt és orrfolyást válthat ki. Ha nem szabadulunk meg tőle hamar, elzáródást okozhat a hörgőkben is.

Az előbb említett okok miatt még azelőtt kell cselekedni, hogy a torokváladék túltermelődése nagyon intenzív lenne. Ebben természetes gyógymódok segíthetnek, melyek közül ötöt meg is mutatunk.
 

Zárógondolatok

Törekedj arra, hogy olyan ételeket fogyassz, és olyan folyadékokat vigyél be a szervezetedbe, melyekben sok citrom, gyömbér és fokhagyma van. Sok bizonyíték támasztja alá jótékony hatásukat. A fűszeres ételek szintén hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez és javításához: a fahéj és a csilipaprika kimondottan hatékonyak.

Hatékonyságukat azzal magyarázzák, hogy kapszaicint tartalmaznak, mely segít a letapadt nyálka eltávolításában. Tudományosan alátámasztott, hogy a következő ételek a légzőrendszeri megbetegedéseket megelőzik illetve segítenek a gyógyulásban: édesgyökér, kasvirág, ginseng gyökér, bogyófélék, guava tea, szájon át bevitt cink.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL