Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Különösen érzékenyen érint az időjárás változás? - Talán "Geosentient" vagy!

Szerző:
Szabó Anna
Az utóbbi időben világszerte megnövekedett a természeti katasztrófák száma. Valójában úgy tűnik, hogy minden hétre jut egy földrengés, áradás vagy hurrikán. A tudósok szerint sok minden van, ami megzavarja a bolygó természetes ciklusait. Mindannyian kapcsolatban állunk tehát, ha életünkben eltolódás vagy zűrzavar van - a Föld is megérzi, és mi is érezzük, ha a Földdel van gond. 

Úgy tűnik, hogy a természeti katasztrófákkal a bolygónk határozottan fel akarja hívni a figyelmünket valamire. Ezek a természeti katasztrófák olyan pszichikai energiákkal, frekvenciaingadozással járnak együtt, amelyet a rendkívül érzékeny emberek vagy empaták megéreznek. A katasztrófák által érintett területeken nemcsak a félelem növekszik, hanem a hőmérséklet és a nyomás változása is fokozhatja a pszichikai aktivitást, és komoly érzelmeket kelthet energiaközpontjainkban vagy a csakrákban. Ez a fokozott érzékenység a természeti katasztrófák esetében nagyon gyakori, főként az empaták körében. Azonban sok ember érzékeny az időjárásra az év bármely időszakában.

Amikor vihar előtt a nyomás hirtelen lecsökken, a hőmérséklet megváltozik, egyes emberek rosszul érzik magukat vagy migrénben szenvednek. Frontérzékenyek, de nevezhetjük őket Geosentient-nek (geoőr) is. Az időjárás hatására az ilyen emberek eltolódást észlelnek fizikai, érzelmi és lelki szinten is, belső egyensúlyuk felborul. Mutatunk most néhány tüneteket, melyet ezek az emberek észlelnek, mielőtt az időjárás megváltozna, vagy egy természeti katasztrófa bekövetkezne. Gondold végig, hogy neked vannak-e hasonló tüneteid!

Gyengeség és fáradtság érzése

Fejfájás vagy migrén

Olyan heves érzelmek, melyek nem jellemzőek rájuk

Nagy nyomás érzése

Aktív pszichés képességek

Ezek a tűnetek általában elmúlnak, ha az időjárás stabilizálódik, állandóvá válik.

A Geosentient-ek összhangban vannak a Holddal, erősen érzékeli, annak ciklusát. Azért van ez, mert hasonló frekvenciaváltozások történek az Újhold vagy Telihold idején. Képesek érezni a Föld fájdalmát, és úgy tekintenek rá, mint egy élő, lélegző, tudatos lényre. Nagyon szoros kapcsolatban állnak a Földdel, valószínűleg életcéljuk a bolygó, a természet védelme.

A legtöbb állatra is jellemző

Az állatoknak sokkal fejlettebb pszichikai érzékeik vannak, mint a legtöbb embernek. Képesek észrevenni a nyomás, a környezet legapróbb változásait is, és gyakran előre jelzik a katasztrófákat. Tudományosan megfigyelt tény, hogy az állatok furcsán viselkednek a természeti katasztrófák előtt. Mindannyian képesek vagyunk észlelni a Földanyát, és annak apró változásait, de általában nem figyelünk rá, észre sem vesszük.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL