KÖZÉRZET

Így kezeld a narancsbőrt

Sokunk rémálma a narancsbőr, és az azzal járó kellemetlen ráncok, repedések, amelyek főként a combon, csípőn és a fenéktájon jelennek meg. Ha neked is van, ne aggódj, van megoldás!

 

Kialakulása


A cellulitisz (narancsbőr) nem betegség. Legelső jelei már 20 éves korban megmutatkoznak. Idővel ezek a jelek, legfőképp terhesség, vagy hirtelen fogyás, hízás következtében fokozódnak. Gyakori elváltozás a 20 évnél idősebb nőknél a kisebb-nagyobb méretű narancsbőr, amely a nők 80%-ánál fordul elő.

Hogy jelenhet meg a bőrön?


Az emberi bőr három rétegből épül fel:
- kívül: elszarusodó hámréteg
- alatta: irha
- legalsó réteg: bőralja


Nőknél a bőralja sokkal erősebb, az irharéteg viszont vékonyabb és gyengébb. A kötőszöveti rostok lazábbak és párhuzamosan futnak, sok helyet hagynak a zsírsejteknek. Ez teszi lehetővé, hogy a terhesség ideje alatt a bőr képes erősen megnyúlni. A kötőszövetek az öregedés mellett folyamatosan gyengülnek, a túlzott szírlerakódás miatt meglazulhatnak.
A laza kötőszöveti rostok pedig nem képesek elegendő tartást biztosítani a zsírsejteknek, amelyek így szemmel láthatóan kiboltosulnak a külső hámréteg felé.

Következmény: narancsbőr vagy cellulitisz (a bőr a narancs héjához hasonlít)Örökölhető a cellulitisz:
 A kötőszöveti gyengeség gyakran örökölhető, melyhez hozzáadódnak a természetes öregedés tényezői, az elhízás és a fogyás váltakozása, a terhesség, valamint a mozgáshiány is oka lehet a kötőszövet romlásának.


Legújabb kutatások bizonyítják, hogy egy igen fontos nyomelem, a szilícium hiánya is nagymértékben befolyásolja a kellemetlen probléma kialakulását.

Milyen hatása van a szilíciumnak?


- A szervezet megfelelő szilícium ellátásával megerősíthetjük bőrünk felszínét.
- Természetes nyomelem, mely hajunknak ragyogó fényt is kölcsönöz.

A drágábbnál drágább krémek és pakolások, iszapfürdők sajnos nem nyújtanak elegendő segítséget. Nem elég tehát bőrük felszínét kezelni. 


Tipp: Original Slicea Gél (szilíciumot tartalmazó gél)


- simává, feszessé varázsolja bőröd
- hajad dús és ragyogó lesz
- erősíti kötőszöveteidet
- kiváló gyomorpanaszokra, puffadásra, valamint száj- és torokgyulladás esetén
 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL