KÖZÉRZET

Gyenge az immunrendszered? - Húzz a lábadra vizes zoknit alvás előtt!

Szerző:
Szabó Anna
Mindennap, mindenhol újabb elképesztő ötletek jelennek meg a szebb külső, a ragyogó bőr, a fogyás, az egészségesebb haj, a jobb és erősebb körmök elérése érdekében. Talán, tényleg olyan jók, mint ahogyan hangzanak, nem tudhatjuk, amíg ki nem próbáljuk. Azonban most megnyugodhatsz, ez a tipp egészen most más! Adj neki egy esélyt és megtudod!

Képzeld el a következőket. Az év ezen időszakában a levegő igencsak lehűl, munkába menet fázol, hirtelen egyre fáradtabb leszel. Néhány órával később már kapar a torkod, az orrod folyik, a fejed is fáj, semmi másra nem vágysz, mint hazaérni, és pihenni végre. A megfázás első jeleinél tanácsos a következőket tenned.

Egy jó forró húsleves, sok folyadék és mielőtt ágyba bújsz, készítsd elő a vizes zoknit. Ne lepődj meg, biztos lehetsz benne, hogy hasznát fogod venni. Most azt gondolod, mégis mi szükséged lehet vizes zoknira? Egyértelmű, nem hangzik valami kényelmesnek! De várj, nem olyan rossz, mint gondolnád és tényleg hatásos. Higgy nekünk!

Amire szükséged van

Egy pár pamut és gyapjú zokni, és természetesen víz. Aztán bízd a feladatot a testedre. Miután felvetted a zoknikat nyugodtan mehetsz aludni. Mindenekelőtt, elmagyarázzuk, hogy miért is hatásos mindez.

Mialatt békésen alszol, a lábaid „ébren maradnak” és teszik a dolgukat. A hideg hatására a vérerek összehúzódnak a lábfejedben, és az összes hasznos tápanyag a szerveid, szöveteid felé fog áramlani. Ez még neked se jutott eszedbe, igaz? A hasznos tápanyagok nélkülözhetetlenek a fertőzések leküzdésében és a keringés stimulálásában.

A következő lépésben a lábad újra felmelegszik, az erek kitágulnak és leadják az elraktározott hőt. A toxinok a szövetekből a véráramba kerülnek, a megfelelő helyre eljutva lebomlanak. A hideg meleg váltakozása serkenti a vérkeringést, aktiválja a nyirok ereket. Az eredmény: aktív immunrendszer. Reggelre a zoknik teljesen megszáradnak. Családtagjaidat is vedd rá, hogy kipróbálják ezt a hidroterápiát! A következők szerint járj el a helyes kezelés érdekében: áztasd meleg vízbe a lábaidat legalább 3 percig, húzd fel a vizes zoknikat és térj nyugovóra.

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL