KÖZÉRZET

Fáradtság, vitaminhiány, cukorbetegség - Vajon milyen betegségekről árulkodik a kezed?

A test beszél, és az bizony rajtad múlik, hogy megérted-e ezt a nyelvet. A tested reagál mindarra, amit teszel, és ahogyan bánsz vele, elmondja, hogy mire van szüksége. Változik a hangulatod, a belőled áradó energia, fájdalomérzet jelenhet meg és a kezeid is pontosan jelzik, hogy esetlegesen milyen betegségben vagy hiányosságban szenvedsz.

A kezed sok mindent jelezhet a jövőre nézve. És bár ez nem olyan, mint a jövendőmondás, ennek ellenére érdemes megvizsgálni mindig, hogy elszíneződött-e, zsibbadást érzel-e vagy bármi más baj van-e. Hiszen ez sokat elárul az idegrendszerről, a vér és a máj állapotáról. Az első, amit mindenképpen megtehetsz, hogy időt szánsz magadra, ha baj van, felkeresed az orvosodat és megfelelő étrendet alakítasz ki.


 

 

A kezeid nehezen mozognak

Néha azoknál alakul ki ez a betegség, akik valamilyen küzdősportot végeztek, ami károsítja az idegeket a vállban, karban és a kézben. Gyakran a gerincvelőben lévő ideget éri nyomás. Időnként azonban daganat is lehet az oka az ilyen típusú fájdalomnak. Az enyhébb változatnak zsibbadás lehet a tünete, a súlyosan változat esetében pedig már nem is tudod mozgatni a kezed.

Mit tegyél? Keresd fel az orvosodat. Egyes idegeknek időre van szüksége ahhoz, hogy visszanyerjék a működőképességüket. Lehet, hogy fizikai kezelésre van szükség ahhoz, hogy az ízületek újra megfelelően működhessen. Olykor akár műtéti út is szükséges lehet.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL