KÖZÉRZET

Fáradtság, vitaminhiány, cukorbetegség - Vajon milyen betegségekről árulkodik a kezed?

A test beszél, és az bizony rajtad múlik, hogy megérted-e ezt a nyelvet. A tested reagál mindarra, amit teszel, és ahogyan bánsz vele, elmondja, hogy mire van szüksége. Változik a hangulatod, a belőled áradó energia, fájdalomérzet jelenhet meg és a kezeid is pontosan jelzik, hogy esetlegesen milyen betegségben vagy hiányosságban szenvedsz.

A kezed sok mindent jelezhet a jövőre nézve. És bár ez nem olyan, mint a jövendőmondás, ennek ellenére érdemes megvizsgálni mindig, hogy elszíneződött-e, zsibbadást érzel-e vagy bármi más baj van-e. Hiszen ez sokat elárul az idegrendszerről, a vér és a máj állapotáról. Az első, amit mindenképpen megtehetsz, hogy időt szánsz magadra, ha baj van, felkeresed az orvosodat és megfelelő étrendet alakítasz ki.


 

 

Túlságosan fehér körmök

Elképzelhető, hogy vashiány okozza. Ha a bőr a körmök alatt túlságosan fehér színű, vagy ha megnyomod, és fehér lesz, és a nyomás megszűnése után is ilyen marad, ez annak a jele, hogy a vérben nincs elegendő vas. Ez a hemoglobin hiánya, ami szállítja az oxigént a szövetekbe és az izmokba.

A vashiány egyéb tünetei: sápadtság, fáradtság, szédülés, hideg kezek és lábak fejfájás.

Mit tegyél? Keresd fel az orvosod, csináltass egy vérvételt. Ha kiderül, hogy vashiányod van, akkor változtass az étrendeden. Egyél több zöldséget és organikus vörös húst, sötétzöld leveles zöldségeket, szárított gyümölcsöket és dióféléket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL