KÖZÉRZET

Fáradtság, vitaminhiány, cukorbetegség - Vajon milyen betegségekről árulkodik a kezed?

A test beszél, és az bizony rajtad múlik, hogy megérted-e ezt a nyelvet. A tested reagál mindarra, amit teszel, és ahogyan bánsz vele, elmondja, hogy mire van szüksége. Változik a hangulatod, a belőled áradó energia, fájdalomérzet jelenhet meg és a kezeid is pontosan jelzik, hogy esetlegesen milyen betegségben vagy hiányosságban szenvedsz.

A kezed sok mindent jelezhet a jövőre nézve. És bár ez nem olyan, mint a jövendőmondás, ennek ellenére érdemes megvizsgálni mindig, hogy elszíneződött-e, zsibbadást érzel-e vagy bármi más baj van-e. Hiszen ez sokat elárul az idegrendszerről, a vér és a máj állapotáról. Az első, amit mindenképpen megtehetsz, hogy időt szánsz magadra, ha baj van, felkeresed az orvosodat és megfelelő étrendet alakítasz ki.


 

 

Kézremegés

Ha a kezed remeg vagy zsibbad, ez azt jelzi, hogy vitaminhiányban szenvedsz, szorongsz vagy kimerültél. A szervezet egyértelmű jelzést ad, hogy valami baj van. E vitaminra, B1, B6 és B12 vitaminra van szükséged.

A vitaminhiány egyéb jelei: fáradtság, légszomj, szédülés, halvány, sápadt bőr szabálytalan szívverés, fogyás, izomgyengeség.

Mit tegyél? Szánj időt önmagadra, és ne próbáld meg kizsigerelni magad. Étkezz megfelelően, aludj 7-9 órát és foglalkozz a hobbiddal is, emellett iktass be testmozgást és meditációt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL