KÖZÉRZET

Fáradtság, vitaminhiány, cukorbetegség - Vajon milyen betegségekről árulkodik a kezed?

A test beszél, és az bizony rajtad múlik, hogy megérted-e ezt a nyelvet. A tested reagál mindarra, amit teszel, és ahogyan bánsz vele, elmondja, hogy mire van szüksége. Változik a hangulatod, a belőled áradó energia, fájdalomérzet jelenhet meg és a kezeid is pontosan jelzik, hogy esetlegesen milyen betegségben vagy hiányosságban szenvedsz.

A kezed sok mindent jelezhet a jövőre nézve. És bár ez nem olyan, mint a jövendőmondás, ennek ellenére érdemes megvizsgálni mindig, hogy elszíneződött-e, zsibbadást érzel-e vagy bármi más baj van-e. Hiszen ez sokat elárul az idegrendszerről, a vér és a máj állapotáról. Az első, amit mindenképpen megtehetsz, hogy időt szánsz magadra, ha baj van, felkeresed az orvosodat és megfelelő étrendet alakítasz ki.


 

 

Fekete vagy kék elszíneződés az ujjaid hegyén

Ez a Bürger-kór jele, amit a gyulladt és dagadt erek okoznak. Sajnos a dohányzással gyakran együtt jár ez a betegség, de az orvosok nem tudják, hogy pontosan miért is alakul ki. Fájdalomérzet is jelentkezhet a kezeidben, amikor használod őket, és ugyanezek a tünetek jelenhetnek meg a lábadban is.

Mit tegyél? Keresd fel az orvosodat, mivel a megfelelő kezelés hiányában üszkösödés is felléphet. Meg kell próbálnod leszokni a dohányzásról, és a nikotint azonnal el kell hagynod. Az orvosod ad valamit, ami megállítja a vérerek duzzanatát, és segít leküzdeni dohányfüggőséget.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL