Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Az alumíniummentes dezodor 10 briliáns felhasználási módja - Erről még sosem hallottál!

Szerző:
Szabó Anna
Amikor reggel netán elfelejted használni a dezodorodat indulás előtt, biztos lehetsz benne, hogy a nap folyamán kellemetlen illatokat érzel majd. Nem nagy meglepetés tehát, hogy a legtöbb ember mindig tart magánál dezodort. Legtöbbünk alapvető kozmetikai szerként használja, azonban ennél sokkal több mindenre is használható!

Természetesen egyikünk sem akar kellemetlen, másokat megbotránkoztató szagot árasztani magából, néhányunk még az izzadást is kellemetlennek találja. Azonban rengeteg kozmetikai és személyi higiéniai szer tartalmaz alumíniumot aktív hatóanyagként, ez pedig egy jól ismert neurotoxin. Ebből következik, hogy az alumíniummentes dezodorok a legjobb helyettesítők, amelyekből szerencsére egyre nagyobb a kínálat. Próbáld ki ezeket a tippeket, függetlenül attól, mennyire tűnik érdekesnek egyik másik felhasználási mód. Akár a melleidet, akár a lábaidat kened be dezodorral, megéri kipróbálni!

És ne feledd: azért ajánlják az alumíniummentes dezodorokat és izzadsággátlókat, mert az alumíniumot különböző egészségügyi problémák kialakulásával hozták összefüggésbe. Ha alumíniummentes dezodort választasz, olvasd el figyelmesen az összetevőket, és lehetőleg csak olyat használj, amely kizárólag természetes olajokat és összetevőket tartalmaz!!!

.

 

 

 

1. Mell alatti izzadás ellen

Akár viselsz melltartót, akár nem, a nyári hőség minden nőt megizzaszt. Ez nem csak kellemetlen, de a baktériumok és fertőzések melegágya is. Ne várd meg, hogy ez bekövetkezzen, a reggeli zuhany után használj a melled alatt is olyan dezodort, amely nem tartalmaz alumíniumot. Ezt természetesen bármely olyan testrészeden megteheted, ahol tudod, hogy izzadni fogsz, DE kizárólag alumíniummentes dezodorral!

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL