KÖZÉRZET

Az 5 leggyakoribb megbetegedés és a mögöttük rejlő üzenet - Mindennek oka van!

Tele vagy energiával és tenni akarással? Vagy éppen azon panaszkodsz, hogy beteg és fáradt vagy attól, hogy állandóan beteg és fáradt vagy? Talán az év energiáit arra használhatnád, hogy feltöltsd magad és egyre erősebbé válj. 

Néha teljesen kimerülünk és egy kis megfázás teljesen ledönt a lábunkról. Sokkal megtörténik, hogy teljesen elmegy a hangjuk, ezáltal képtelenek megállni a helyüket a munkában. Talán arról van szó, hogy nem készíted elő és véded megfelelően az energiáidat. Ha folyamatosan arról beszélsz, hogy a legnagyobb félelmed a munkád elvesztése, akkor nagy esélyed van rá, hogy a félelmed valósággá válik.

Arról nem is beszélve, hogy az érzelmi trauma beteggé tehet. Ám gyorsabban felgyógyulhatunk valós betegségünkből, ha foglalkozunk a mögöttük meghúzódó érzelmi gondokkal, nehézségekkel. Most megmutatjuk azt az 5 leggyakoribb betegséget, mely egyfajta reakció a félelmeink feldolgozása érdekében. 


 

 

1. Hasmenés

Kellemetlen élmény, sokszor fájdalom is társul mellé. Energetikai szempontból ez egy tisztulási folyamat. Gondolj vissza a megbetegedést megelőző óráidra. Kényelmetlenül érezted magad a meghozott döntéseid miatt? Nem tudsz segítséget kérni? Tehetetlennek, elveszettnek, bizonytalanak és zavarodottnak érzed magad? Ha olyan emberekkel voltál körülvéve, akik energia tolvajok és feltöltenek negatív energiákkal, akkor a testednek csak egy kis lökésre volt szüksége. Esetleg ettél az általuk készített ételekből? Egy tipp azoknak, akik utálnak főzni: az általad készített étel könnyen megbetegítheti szeretteidet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL