Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

A rossz egészségi állapot 6 figyelmeztető jele - Soha ne hanyagold el!

Szerző:
Szabó Anna
Az éves során folyamatosan változik, hogy mi egészséges és mi nem. Például a dohányzásról régen azt hitték, hogy egészséges, ma már azonban tudjuk, hogy nagyon nem így van. Ám az egészségi állapotod több módon is meginoghat, és nem mindig jól definiálható betegségek formájában, mint a rák vagy a szívroham. 

A jelek időben felismerhetők, ám a rohanó hétköznapokban sokan csak legyintenek a tünetekre. És amikor végre figyelnek a jelekre, akkor már túlkéső. Fontos, hogy időben felismerd a rossz egészségi állapot jeleit, és időben megelőzd a bajt.

,, Mi formáljuk magunkat, sohasem késő megteremteni azt a testet, amire vágyunk, mint bent ragadni a nem kívánatosban.” – Deepak Chopra

Íme, a korai figyelmeztető jelek, amelyek arra utalnak, hogy jobban oda kell figyelned a testedre:

.

 

 

 

1. Túlsúly gyermekkorban

A túlsúly nem mindig a rossz egészség előjele, néha csak szimplán hajlamosabbak vagyunk arra, hogy testünk több zsírt raktározzon el. Ám a gyerekkori túlsúly bajt jelezhet, különösen, ha a családban az nem volt soha jellemző. A gyerekkor elhízás olyan betegségek széles körét idézi elő, amelyek korábban csak felnőtt korban jelentek meg. Ilyen a magas vérnyomás, a 2-es típusú cukorbetegség, a magas koleszterinszint, stb. A túlsúly megnöveli a szívbetegségek és más súlyos betegségek kockázatát. Bizonyosodj meg arról, hogy gyermeked megfelelő súlyú, az egészségének megőrzése érdekében.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL