Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

A petefészekciszta életveszélyes is lehet - Menj orvoshoz, ha ezt a 2 fő tünetet tapasztalod

Szerző:
Szabó Anna
Érdekes módon, a legtöbb nőnek élete során van néhány petefészekcisztája. Bár általában ezek ártalmatlanok, mégis érdemes tudatában lenni azoknak a veszélyes tüneteknek, amelyek azt jelezhetik, hogy a tiéd életveszélyes. A korai vizsgálatok megelőzhetik a petefészekciszta komolyabb betegségeit!

{KEPGALERIA}

Megelőzhető a petefészekciszta kialakulása?

Nincs semmilyen bevált recept a petefészekciszta megakadályozására, de a biztonság kedvéért tanácsos állandó időközönként elmenni egy orvosi kivizsgálásra. Ilyen módon bármilyen rendellenesség a lehető leghamarabb diagnosztizálásra kerül, és mindannyian tudjuk, hogy amelyik betegséget korán felfedezik, azt nagyobb hatékonysággal tudják kezelni.

 

Érdemes odafigyelni a menstruációs ciklusod esetleges rendellenességeire is. Ha furcsa menstruációs tüneteket tapasztalsz, amelyek hónapról hónapra visszatérnek, akkor mindenképpen menj el egy kivizsgálásra.

Ez a cikk csak információközlésre szolgál, nem célja, hogy orvosi szakvélemény nyújtson. Nem vállalunk semmilyen felelősséget azokért a következményekért, amelyeket az itt olvasott információk következtében alkalmazott gyógymódok, étkezési tanácsok, beavatkozások, mozgásformák, gyógyszeres kezelések, stb. okoztak. Mielőtt bármilyen kezelési módot elkezdenél, mindenképpen keress fel egy orvost, vagy más egészségügyi szakembert.

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL