Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

A mentális egészség sérülésének 11 korai jele - Figyelj oda rájuk!

Szerző:
Szabó Anna
A mentális betegség lassan alakul ki. A családtagok, barátok, munkatársak gyakran észlelik, hogy nincs rendben valami, sok esetben azonban a betegség diagnosztizálatlan és kezeletlen marad. Figyeljünk a viselkedésbeli, érzelmi változásokra, ugyanis a korai diagnózissal jelentősen nő a kezelés sikeressége. Vannak egyértelmű jelek, melyekből észre lehet venni, hogy gond van. 

Van, aki csak egy-két tünetet produkál, van, aki az egészet. Mindenképpen forduljunk szakemberhez, ha a mentális betegség gyanúja fennáll!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról,angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Hangulatváltozások

Itt a szélsőséges hangulatváltozásokra kell összpontosítani, például a harag, szomorúság és boldogság, hirtelen, ok nélküli váltakozása. Ha tehát egyik pillanatban nevetsz, mert jó kedved van, ám a következőben már sírni tudnál, az komoly aggodalomra ad okot.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL