.
5. Ne használj több sót, mint ami szükséges
Először is meg kell jegyezni, hogy a só természetes módon jelen van minden élelmiszerben, így a többlet hozzáadása általában káros. Általában az étel íze rendkívül intenzív, már nem táplálkozási céloknak megfelelő. A só megköti a folyadékot, ezért észre fogod venni, hogy elhízást eredményez. Próbáld meg elkerülni, hogy túl sok sót adj az ételekhez, kivéve, ha nagyon szükséges. Például, ahelyett, hogy sót adagolnál a főzés minden szakaszában az ételhez, próbáld meg hozzáadni a végén, jóval kevesebb is elég.
OLVASS TOVÁBB!
A dengue-láz szuperterjesztője lehet az olimpia?
Az invazív ázsiai tigrisszúnyog összefüggésbe hozható a dengue-láz esetszámainak növekedésével....
KÖZÉRZETA nevetőgázzal betépők a tolószéket kockáztatják
Hogy a nevetőgáz nevetőgáz partidrog nem ártalmatlan, már régóta ismert. De most a Német Neurológiai Társaság megkongatja a vészhara...
KÖZÉRZETAnorexia: amikor az étel lesz az ellenség
Az étkezési zavarok esetén a gondolatok állandóan az étel körül forognak. Sok fiatal hashajtókat vagy étvágycsökkentőket szed, hogy ...
Űzd el a leégést!
A nyár egyet jelent a napozással, a felhőtlen sütkérezéssel. Sokan a gyorsabb barnulás reményében inkább mellőzik a fényvédő kréme...
KÖZÉRZETA bőr daganatos betegsége, a melanoma
A Nap fényére márpedig szükségünk van! Ezzel szemben ő okolható korunk legfenyegetőbb betegségei közé tartozik a melanoma, mely a bő...
KÖZÉRZET6 fenséges illat, amellyel elűzheted a stresszt
Manapság életünkhöz szinte törvényszerűen társulnak a stresszes tünetek, amelyeknek enyhítésére egyre többen keresnek különböző ...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK