.
5. Ne használj több sót, mint ami szükséges
Először is meg kell jegyezni, hogy a só természetes módon jelen van minden élelmiszerben, így a többlet hozzáadása általában káros. Általában az étel íze rendkívül intenzív, már nem táplálkozási céloknak megfelelő. A só megköti a folyadékot, ezért észre fogod venni, hogy elhízást eredményez. Próbáld meg elkerülni, hogy túl sok sót adj az ételekhez, kivéve, ha nagyon szükséges. Például, ahelyett, hogy sót adagolnál a főzés minden szakaszában az ételhez, próbáld meg hozzáadni a végén, jóval kevesebb is elég.
OLVASS TOVÁBB!
6 csodálatos tény a gránátalmáról - Talán te sem tudtad, miben lehet a segítségedre!
A gránátalmát sokan hazánkban leginkább lé formájában fogyasztják, és sokan tapasztalják áldásos hatását. Állítólag maga a gyü...
KÖZÉRZETÉgess el egy babérlevelet, és figyeld, mi történik! - 10 perc alatt lenyugszol
Tudtad, hogy ennek a szuper egészséges fűszernövénynek a leveleit évszázadok óta használják alternatív gyógyításként? Sokan termé...
KÖZÉRZET8 jel, hogy beteggé tesz a stressz
A stressz különböző forrásokból érhet minket, a kérdés csak az, hogyan érzékeljük az eseményeket, melyek a mindennapi életünket fo...
5 fontos dolog, amiért nem érdemes sűrűn keresztbe tett lábbal ülni
Te is gyakran keresztbe teszed a lábadat? Természetesen nőies megjelenést kölcsönöz ugyan, de az esztétikum mellett sajnos veszélyei is ...
KÖZÉRZET9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól
Jelenleg sokan szenvednek fejfájástól, és ez bizony a mai rohanó életvitel miatt érthető is. Ez ugyanis egy természetes reakció a szerv...
KÖZÉRZET10 tünet, mely előre jelzi, hogy meghűltél
Ha megfáztál, nincs mese, itt az ideje, hogy legközelebb megtanuld, hogyan kerülheted el. Nem nehéz megakadályozni, csupán néhány trükk...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK