KÖZÉRZET

9 nagyszerű étkezési trükk, ami növeli a rezgési frekvenciáidat - Fogyassz "tiszta ételeket"!

Pontosan mit is jelent az, hogy „tisztán enni”? Gyakran hallhatod ezt a kifejezést, és talán fogalmad sincs, mit jelent az, hogy „piszkos étel”, és hogyan kerüld el. A rövid válasz erre az, hogy az a „tiszta élelmiszer”, ami kevésbé feldolgozott, és nem tartalmaz vegyi anyagokat, tartósítószereket, aromákat és egyéb adalékanyagokat. 

 

Ha meg akarod fejteni a világegyetem titkát, akkor gondolkodj energiatermelésben, frekvenciában és vibrálásban.” – Nicola Tesla

Ha szeretnél tisztán étkezni, de nem tudod, hogyan is fogj hozzá, legyen ez a kiindulási pont. Amint megérted ennek a lényegét, nem csak könnyen fenn tudod tartani ezt az életmódot, de élvezni is fogod. Adunk most ezzel kapcsolatban néhány tippet, amikről könnyen elfeledkezhetsz, ha eddig nem volt napi rutin.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

7. Válaszd a szabad tartásos és szerves állati termékeket

Nyilván ez azokra vonatkozik, akik esznek húst is. Ha fogyasztasz húst, olyan állat húsát válaszd, ami ökológiai szempontból is jól van tartva, szabadon mozoghat, legelhet, amikor kedve tartja, és nem kényszerítik mesterséges tápok fogyasztására. Kerülni kell a nagyüzemekből származó húst, mert tele vannak növekedést elősegítő hormonokkal és antibiotikumokkal, emellett rosszul bánnak az állatokkal, és egészségtelen ételekkel etetik őket, ami rád is rossz hatással lesz. Ha állati eredetű terméket vagy húst eszel, tedd azt mértékkel. Próbáld meg a lehető legnagyobb mértékben lecsökkenteni a fogyasztásukat. Az állati koleszterinhez ugyanis számos betegség kapcsolódik, például a szívbetegség és a rák.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL