KÖZÉRZET

8 meggyőző érv, hogy miért ölelkezz többet

Sokan érzik úgy, hogy áthatja mindennapjaikat a stressz, ami a családi életet, a munkát és minden egyebet is érint. Többféle módszer van arra, hogy leküzdd a stresszt, ám szerencsére az egyik leghatásosabb mindenki számára egyszerűen elérhető az ölelés - csodákra képes, elűzi a stresszt, és energiával tölt fel. Kutatások szerint, aki sokat ölelkezik, annak az élete is boldogabb, nyugodtabb lesz.

Olvasd el a lentieket, és ne feledkezz meg arról, hogy megöleld a körülötted lévőket, és tedd ezt minél gyakrabban. Ingyenes, öleld hát kebledre a világot. Most, hogy már mindezt tudod, nézzük az okokat, miért is jó ölelni:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Növeli az önbecsülést és megszabadít a félelmeidtől

Azoknak az embereknek, akik gyakran átölelik egymást, növekszik az önbecsülésük, és kevésbé aggódnak a dolgokon. A félelem érzése minden téren alább hagy (halál, szívelégtelenség, magány), az ölelés után az életet is sokkal szebbnek látod. A védelem és a menekülés érzése, már a gyerekeknél is megfigyelhető, akik odabújnak egy ölelésre, megölelnek egy macit, vagy magukhoz szorítják a takarót, mert így érzik magukat biztonságban. Ez az ösztön aztán elkísér bennünket egy életen át, ha tudatában van valaki, ha nincs, és pozitív hatással van az egészségi állapotunkra.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL