KÖZÉRZET

8 jel, mely arra utal, hogy túl savas a tested - Így tudsz ezen gyorsan változtatn

Szerző:
Szabó Anna
Ha a tested túl savas, akkor ez az állapot folyamatosan roncsolja a szervezetedet, ugyanis elvonja tőle a folyadékot. Másrészről viszont, ha a tested megfelelően lúgos, akkor képes elpusztítani a savakat. Íme, 8 jel, mely arra utal, hogy túlságosan elsavasodott a tested.

A folyadék elengedhetetlen a test megfelelő működéséhez, segít a tápanyagok szállításában és feldolgozásában, valamint az oxigénellátást is elősegíti. A test savasságának meg kell maradnia egy adott határon belül ahhoz, hogy ne roncsolja a szervezetet. A savas és lúgos arányt a test PH-értékével fejezzük ki. Az értékek 0-tól 14-ig tartanak. Ahol magas a PH érték, ott lúgos a test, ahol pedig alacsony, ott savas. A semleges érték pedig a 7-es PH érték, ez az ideális a test és a testben lévő folyadék számára, azaz ekkor így alakulnak az alábbi értékek:

A vér PH-értéke: 7,35-7,45

A nyál PH-értéke: 7,0-7,5

A vizelet PH-értéke: 4,6-8,0

A test akkor válik savassá, ha ezek az értékek lecsökkennek. Az alábbi jelek mutatják, hogy elsavasodott a szervezeted, és arra is megoldást kapsz, hogyan tudod a PH-értéket normalizálni:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL