Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

8 jel, hogy beteggé tesz a stressz

Szerző:
Szabó Anna
A stressz különböző forrásokból érhet minket, a kérdés csak az, hogyan érzékeljük az eseményeket, melyek a mindennapi életünket formálják. Ezen túl azonban a stressz egy rejtett rizikófaktor, mely szó szerint beteggé tehet. Ha tudod kontrollálni reakciódat a stresszes helyzetekre, akkor egészségesebb életet élhetsz.

 

Az immunrendszer magasabb sebességre kapcsolhat, ha fenyegetve érzi magát, és fennáll annak a veszélye, hogy egy-egy érzelmi reakció megzavarja a test működését. A szervezeted jeleket küld feléd arra vonatkozóan, hogy találd meg a megfelelő módszereket, melyekkel képes vagy kezelni a stressz, mert ha ezt elmulasztod, akkor beteg leszel. Mutatjuk a stressz 8 rejtett jelét, és azt, hogyan tud beteggé tenni.

 

5. A kapcsolataid is megszenvedik a stresszt

A stressz miatt kialakult negatív és egészségtelen kapcsolatok szintén egészségügyi problémákhoz vezetnek, és arra késztetnek, hogy kevesebb időt tölts olyan emberekkel, akik negativitást teremtenek maguk körül. Az egészséges kapcsolatok nem tudják felülmúlni a rossz kapcsolatok stressz szintedre és egészségedre gyakorolt hatásait.

közérzet egészség stressz
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL