Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

8 jel, hogy beteggé tesz a stressz

Szerző:
Szabó Anna
A stressz különböző forrásokból érhet minket, a kérdés csak az, hogyan érzékeljük az eseményeket, melyek a mindennapi életünket formálják. Ezen túl azonban a stressz egy rejtett rizikófaktor, mely szó szerint beteggé tehet. Ha tudod kontrollálni reakciódat a stresszes helyzetekre, akkor egészségesebb életet élhetsz.

 

Az immunrendszer magasabb sebességre kapcsolhat, ha fenyegetve érzi magát, és fennáll annak a veszélye, hogy egy-egy érzelmi reakció megzavarja a test működését. A szervezeted jeleket küld feléd arra vonatkozóan, hogy találd meg a megfelelő módszereket, melyekkel képes vagy kezelni a stressz, mert ha ezt elmulasztod, akkor beteg leszel. Mutatjuk a stressz 8 rejtett jelét, és azt, hogyan tud beteggé tenni.

 

2. Fejfájás

A fejfájás a stressz leggyakoribb tünete, azonban a gyakorisága és komolysága rejtett jele lehet, hogy a stressz betegebbé tesz, mint gondolnád. Ha havi egy alkalomnál többször fáj a fejed, és ez nem áll kapcsolatban a túlzott alkoholfogyasztással, akkor az egy tünete lehet annak, hogy rosszul kezeled a stressz helyzeteket.

közérzet egészség stressz
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL