Szabó Anna
.
Majonéz
A majonéz hagyományosan tojásból, ecetből, növényi olajokból és fűszerekből áll. Az a majonéz. amit a boltban veszel, az rengeteg tartósítószert, ételszínezéket és stabilizátorokat tartalmaz. A „light” majonéz kevesebb zsírt tartalmaz (50 százalék helyett csupán 35 százalékot), ám annak érdekében, hogy megőrizze az ízét és az állagát, sajnos keményítőt és cukrot adnak hozzá. Az így kapott kalória hasonló az átlagos majonézéhez. Ez a szósz sem így, sem úgy nem egészséges. A legjobb tehát, ha magad készíted el otthon.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan erősíthetjük meg az immunrendszerünket
A vírusoknak szezonjuk van. Hogy az immunrendszer mennyire jól küzd meg velük, az rajtunk is múlik....
KÖZÉRZETTippek a nagy evés ellen az ünnepeken
A zsíros ételek és az alkohol megterhelik a gyomrot és a májat. A szakértők mozgást javasolnak....
KÖZÉRZETAmikor a szorongás irányít - 5 jel, amit nem veszel észre
A szorongás sokak számára egyet jelent a folyamatos feszültségérzéssel vagy súlyosabb esetekben pánikrohamokkal, pedig a valóság enné...
Párkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
KÖZÉRZETEgyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK