Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

7 módszer, amelynek segítségével harmonizálhatod, kitisztíthatod és feltöltheted a csakráidat!

Szerző:
Szabó Anna
A csakrákat fontos tisztán és nyitva tartani. Velük könnyebben megy az érzékelés, az energia felvétel és leadás, hiszen olyanok, mint a kis kapuk. Ha el vannak tömítve, vagy elzáródnak, súlyos problémák adódhatnak, mert leáll az adott csakra működése és negatív hatásokat vált ki, - aminek meglesz a maga testi és lelki hátrányai – és diszharmonikus lesz, harmonikus helyett. Ennek elkerülése végett megmutatjuk, hogyan harmonizáld a csakrádiat!

 

A csakrák erő, energia, erő központok, amik összefüggésben állnak egymással. A szó maga szanszkrit, mely kereket, korongot jelent. Ezeken keresztül hullámzik az energia. Az óramutatójárásval megegyezően forognak a csakrák, energiát vesznek fel a környezetükből. Az ellenkező irányba energiát adnak le. 

Lehetőségünk nyílik a csakragyógyításra, amely segíti az adott csakra harmonikus működését, és kiküszöböli az azzal kapcsolatosan adódó gondokat. Egészségesebbé teszi testünket és lelkünket. Oldja a stresszt, és a kezelés során elszabadulhatunk hétköznapi panaszainktól. Továbbá, amely csakrához adódó testrészeken merülnek fel egészségügyi, akár lelki szintű problémák, az azt jelenti, hogy nem működik jól az adott csakra és kezelésre szorul. Ha nem egészségesek, ha összezsugorodnak, elszíneződnek, és koszossá válnak. Tiszta színűeknek kell lenniük, és egyforma, egészséges nagyságúaknak. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A korona avagy a fejtetőcsakra

Értelemszerűen a fejtetőn helyezkedik el és a hozzátartozó szín a lila, a fehér, néha az arany, esetleg ibolya. Hozzátartozik a tobozmirigy, ami az egész szervezetre hatással van. Amikor lehetőség van, hogy asztráltestünk kisétáljon fizikai testünkből, ekkor a koronacsakra lép működésbe, azon keresztül távozik a lélek a felderítő körútjára. Ezen keresztül léphetünk kapcsolatba a szellemvilággal, vagy bármely más síkkal, univerzummal. A koronacsakra szabályozza tudatunk működését, a megvilágosodását, az összes csakra ennek van alárendelve. Mikor ezt a csakrát megnyitjuk, eljutunk a spirituális tudás legmagasabb fokára, és megérthetjük a sorsunkat, a karmánkat, hogy honnan jöttünk és hová tartunk.

A depresszió, a félelem, a gyűlölet, a düh, harag, irigység ismeretlenné válik, ha jól működik. 

 

A csakrához tartozó testrészek: agy, koponya, szem.

A hozzá köthető betegségek Parkinson-kór, epilepszia, öngyilkossági kísérlet, skizofrénia

A  korona csakra harmonizálása:

  1. Végezd el az alapmeditációt.
  2. Vizualizálj lila vagy arany színt a korona csakrádhoz.
  3. Jelenítsd meg lelki szemeid előtt és érezd, ahogy működésbe lép. Enyhe nyomást fogsz tapasztalni.
  4. Lásd, ahogy az óramutató járásával megegyezően forogni kezd. Ahogy örvénylik, egy nagyobb és erősebb lesz. Mindeközben azt érzed, hogy egyre tisztább vagy, mint testileg és lelkileg. Mintha valami elszállna belőled és megtisztulsz. Megvilágosodik az elméd, tiszta és egyértelmű gondolataid fognak támadni. Azt fogod tudni, amit meg kell tudnod, meg kell értened. Légy figyelmes, mert ilyenkor felszínre törhet a tudat alattink. Érezni fogod, hogy megnyílsz, mint egy híd az ég felé és áramlik feléd a szeretet, a békesség, a lehető legtisztább érzések és nem csak úgy általában, hanem önmagaddal és a világgal szemben is ugyanezt fogod érezni.
  5. Hallgasd meg a tudat alattidból vagy égből, az univerzumból áradó hangokat, gondolatokat. Most tisztán hallhatod, mit üzennek neked.
  6. Tartsd fenn ezt az állapotot addig, ameddig jól esik, hallhasd meg a belső hangodat, majd térj vissza!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL