Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

7 módszer, amelynek segítségével harmonizálhatod, kitisztíthatod és feltöltheted a csakráidat!

Szerző:
Szabó Anna
A csakrákat fontos tisztán és nyitva tartani. Velük könnyebben megy az érzékelés, az energia felvétel és leadás, hiszen olyanok, mint a kis kapuk. Ha el vannak tömítve, vagy elzáródnak, súlyos problémák adódhatnak, mert leáll az adott csakra működése és negatív hatásokat vált ki, - aminek meglesz a maga testi és lelki hátrányai – és diszharmonikus lesz, harmonikus helyett. Ennek elkerülése végett megmutatjuk, hogyan harmonizáld a csakrádiat!

 

A csakrák erő, energia, erő központok, amik összefüggésben állnak egymással. A szó maga szanszkrit, mely kereket, korongot jelent. Ezeken keresztül hullámzik az energia. Az óramutatójárásval megegyezően forognak a csakrák, energiát vesznek fel a környezetükből. Az ellenkező irányba energiát adnak le. 

Lehetőségünk nyílik a csakragyógyításra, amely segíti az adott csakra harmonikus működését, és kiküszöböli az azzal kapcsolatosan adódó gondokat. Egészségesebbé teszi testünket és lelkünket. Oldja a stresszt, és a kezelés során elszabadulhatunk hétköznapi panaszainktól. Továbbá, amely csakrához adódó testrészeken merülnek fel egészségügyi, akár lelki szintű problémák, az azt jelenti, hogy nem működik jól az adott csakra és kezelésre szorul. Ha nem egészségesek, ha összezsugorodnak, elszíneződnek, és koszossá válnak. Tiszta színűeknek kell lenniük, és egyforma, egészséges nagyságúaknak. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Torokcsakra

Színe a kék. A torokcsakra szabályozza a kommunikációs képességünket, azt, hogy miként fejezzük ki mások felé érzelmeinket, szeretetünket, elismerésünket, dühünket. Továbbá a beszédkészségért, a gondolkodásért, a dolgok kimondásáért felelős. Ez a csakra az étertesttel van kapcsolatban. Rajta keresztül halljuk meg a világ hangját, de a saját belső hangunkat is. Ha nyitott, nem félünk érzelmeinket kimutatni, nemet is tudunk mondani, ami szinte a legnehezebb a kapcsolatokban, ha zavar van a működésben, akkor bűntudat gyötör minket és nem merjük véleményünket kimondani, úgy érezzük „ gombóc” van a torkunkban.

 

Hozzá tartozó testrészek: gége, nyak, állkapocs, garat, légcső, hörgők, tüdő, nyelőcső, száj, hangszálak.

 

Eleme: Éter

A hozzá köthető betegségek: asztma, bronchitis, fülproblémák, megfázás,
nyelvproblémák, pajzsmirigyproblémák, rekedtség

 

A torokcsakra harmonizálása:

  1. Végezd el az alapmeditációt.
  2. Vizualizálj kékszínt a torokcsakrádhoz.
  3. Jelenítsd meg lelki szemeid előtt és érezd, ahogy működésbe lép. Enyhe nyomást fogsz tapasztalni.
  4. Lásd, ahogy az óramutató járásával megegyezően forogni kezd. Ahogy örvénylik, egy nagyobb és erősebb lesz. Mindeközben erős gondolatok rohamoznak meg téged. Olyanok, amikről beszélned kellene. Amiket egyszerűen úgy érzed, ki kell mondanod. Felszínre jön mindaz, amit tudat alatt gondolsz, vagy amikről eddig nem kívántál tudomást venni. Ne fuss el előlük, inkább birkózz meg velük. Ismerd meg az érzéseket, amelyek foglalkoztatnak!
  5. Mond ki, amit érzel. Szavakban, mondatokban, de nyilvánítsd ki bátran, amit gondolsz. A szavak mágikus és felszabadító erővel bírnak. Érezni fogod, mekkora terhet vesznek le rólad vagy éppen erővel töltenek fel, attól függően, mit kell kimondanod. Mert, amit kimondasz, az úgy lesz.
  6. Hallgasd meg a belső hangodat. Most tisztán hallhatod mit üzen neked.
  7. Tartsd fenn ezt az állapotot addig, ameddig jól esik, hallhasd meg a belső hangodat, majd térj vissza!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL