KÖZÉRZET

7 módszer, amelynek segítségével harmonizálhatod, kitisztíthatod és feltöltheted a csakráidat!

A csakrákat fontos tisztán és nyitva tartani. Velük könnyebben megy az érzékelés, az energia felvétel és leadás, hiszen olyanok, mint a kis kapuk. Ha el vannak tömítve, vagy elzáródnak, súlyos problémák adódhatnak, mert leáll az adott csakra működése és negatív hatásokat vált ki, - aminek meglesz a maga testi és lelki hátrányai – és diszharmonikus lesz, harmonikus helyett. Ennek elkerülése végett megmutatjuk, hogyan harmonizáld a csakrádiat!

 

A csakrák erő, energia, erő központok, amik összefüggésben állnak egymással. A szó maga szanszkrit, mely kereket, korongot jelent. Ezeken keresztül hullámzik az energia. Az óramutatójárásval megegyezően forognak a csakrák, energiát vesznek fel a környezetükből. Az ellenkező irányba energiát adnak le. 

Lehetőségünk nyílik a csakragyógyításra, amely segíti az adott csakra harmonikus működését, és kiküszöböli az azzal kapcsolatosan adódó gondokat. Egészségesebbé teszi testünket és lelkünket. Oldja a stresszt, és a kezelés során elszabadulhatunk hétköznapi panaszainktól. Továbbá, amely csakrához adódó testrészeken merülnek fel egészségügyi, akár lelki szintű problémák, az azt jelenti, hogy nem működik jól az adott csakra és kezelésre szorul. Ha nem egészségesek, ha összezsugorodnak, elszíneződnek, és koszossá válnak. Tiszta színűeknek kell lenniük, és egyforma, egészséges nagyságúaknak. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Köldökcsakra, avagy napfonatcsakkra

A színe: sárga. Ez a csakra a vegetatív, vagyis az akaratunktól független. Nagy a lelki és fizikai befolyása. Ugyanis minden érzelem itt találkozik. Gondolj csak bele, mikor a gyomrodban érzed, hogy szerelmes vagy, gyűlölsz valakit vagy feszült vagy. Egyszóval ez a befogadás központja. Továbbá  ide a csakra felel az Egoért, a hatalomért, az agresszióért, a félelmeinkért felelős. Innen indul ki a hatalomvágy, a félelem szülte uralkodni vágyás. Ide kapcsolódik még a mozgás és átalakulás is, akár külső vagy belső dologról legyen szó.

Ha ez a csakra nyitott boldogságot érzünk, feltételnélküli szeretetet. H a zárva van, akkor depresszió lesz úrrá rajtunk, és nem tudjuk feldolgozni az élményeket, történéseket, érzelmeket, amik velünk megesnek. További jelei az elzáródásnak: a hisztéria, szadizmus, mazochizmus. Eleme: Tűz

A következő testrészekhez tartoznak hozzá: gyomor, emésztőrendszer, máj, lép, epehólyag, nyelőcső, az összes bél és bélrendszer, féregnyúlvány, a befogadás.

A hozzá köthető betegségek: cukorbetegség, epepanaszok, gyomorégés, hízás a hasra, májbetegségek, szemproblémák

A köldökcsakra harmonizálása:

  1. Végezd el az alapmeditációt.
  2. Vizualizálj sárgaszínt a köldökcsakrádhoz.
  3. Jelenítsd meg lelki szemeid előtt és érezd, ahogy működésbe lép. Enyhe nyomást fogsz tapasztalni.
  4. Lásd, ahogy az óramutató járásával megegyezően forogni kezd. Ahogy örvénylik, egy nagyobb és erősebb lesz. Mindeközben téged megrohannak az érzelmek. Felszínre jön mindaz, amit tudat alatt érzel, akár jó, akár rossz legyen. Ne fuss el előlük, inkább birkózz meg velük. Ismerd meg az érzéseket, amelyek foglalkoztatnak!
  5. Ezután elönt a szeretet. Tele leszel szeretettel a szeretteid, az állatok, az emberek iránt, tán az egész világ iránt. Felszabadul a lelked, elengeded a depressziót, a félelmeket, mindent, ami eddig zavart, bántott téged.
  6. Majd úgy érzed, képes vagy elfogadni magadat úgy, ahogy vagy. Minden testi és lelki vonásoddal együtt. Érezni fogod, hogy mennyire szereted önmagadat és milyen jó, hogy te vagy!
  7. Tartsd fenn ezt az állapotot addig, ameddig jól esik, majd térj vissza!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL