Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

7 módszer, amelynek segítségével harmonizálhatod, kitisztíthatod és feltöltheted a csakráidat!

Szerző:
Szabó Anna
A csakrákat fontos tisztán és nyitva tartani. Velük könnyebben megy az érzékelés, az energia felvétel és leadás, hiszen olyanok, mint a kis kapuk. Ha el vannak tömítve, vagy elzáródnak, súlyos problémák adódhatnak, mert leáll az adott csakra működése és negatív hatásokat vált ki, - aminek meglesz a maga testi és lelki hátrányai – és diszharmonikus lesz, harmonikus helyett. Ennek elkerülése végett megmutatjuk, hogyan harmonizáld a csakrádiat!

 

A csakrák erő, energia, erő központok, amik összefüggésben állnak egymással. A szó maga szanszkrit, mely kereket, korongot jelent. Ezeken keresztül hullámzik az energia. Az óramutatójárásval megegyezően forognak a csakrák, energiát vesznek fel a környezetükből. Az ellenkező irányba energiát adnak le. 

Lehetőségünk nyílik a csakragyógyításra, amely segíti az adott csakra harmonikus működését, és kiküszöböli az azzal kapcsolatosan adódó gondokat. Egészségesebbé teszi testünket és lelkünket. Oldja a stresszt, és a kezelés során elszabadulhatunk hétköznapi panaszainktól. Továbbá, amely csakrához adódó testrészeken merülnek fel egészségügyi, akár lelki szintű problémák, az azt jelenti, hogy nem működik jól az adott csakra és kezelésre szorul. Ha nem egészségesek, ha összezsugorodnak, elszíneződnek, és koszossá válnak. Tiszta színűeknek kell lenniük, és egyforma, egészséges nagyságúaknak. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Hasicsakra, avagy szexcsakra, szakrális csakra

A gyökércsakra és a köldök között helyezkedik el. Ez a csakra uralja a szexualitást, az érzékiséget, a szenvedélyt, az erotikát, a nemiséget, vonzódást a másik nemhez, valamint a kreativitást. Idekapcsolódik a családszeretet érzése és a lelkesedés is. Ez a csakra látja el energiával a nemi szerveket és nagy szerepe van a párkapcsolatban is. A hasicsakrához tartozó szín a narancsszín.

Ha ez a csakra nyitott, érzelmekben gazdagok vagyunk, nem félünk a szexuális örömöktől. Ha valaki nem tudja kimutatni érzelmeit, a szexualitását, akkor ez a csakra elzáródott, és még féltékenységet is teremt.

Olyan kellemtelenségeket is okozhat elzáródása, mint a menstruációs- és impotencia zavarok, orgazmusproblémák, párkapcsolati gondok és a nemzőképtelenség.

 

A következő testrészekhez tartoznak hozzá: petefészek, petevezeték, méh, hüvely, herék, herevezeték, hímvessző, vese, testfolyadékok. Eleme: Víz

A hozzá köthető betegségek: bélgörcsök, felfúvódás, hereproblémák, elhízás, méhmióma, méhproblémák, petefészekciszta, hüvelyi betegségek és fertőzések

A hasicsakkra harmonizálása:

  1. Végezd el az alapmeditációt.
  2. Vizualizálj narancsszínt a hasicsakrádhoz.
  3. Jelenítsd meg lelki szemeid előtt és érezd, ahogy működésbe lép. Enyhe nyomást fogsz tapasztalni.
  4. Lásd, ahogy az óramutató járásával megegyezően forogni kezd. Ahogy örvénylik, egy nagyobb és erősebb lesz. Mindeközben téged megrohannak az érzelmek. Heves érzelmek törhetnek rád. Figyeld meg mit érzel, ne próbáld elvetni őket.
  5. Ezt követően valószínűleg elfog téged a szexuális vágy. Vonzónak, kívánatosnak és érzékinek érzed majd magad. Fellobban benned a szenvedély. Boldognak és felszabadultnak fogod érezni magad. Érezni fogod a nemiségedet, hogy ízig-vérig nő, avagy férfi vagy.
  6. Tartsd fenn ezt az állapotot addig, ameddig jól esik, majd térj vissza!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL