KÖZÉRZET

7 ételféle, mely segít abban, hogy a csakráid újra jól működjenek

Biztosan hallottál már a csakrákról, és a „körkörösen működő” energiáról a testedben. Ez segít abban, hogy kiegyensúlyozott maradj, és kapcsolatban légy szellemi éneddel. 7 csakra létezik, amelyeken keresztül energia áramlik a fizikai és energetikai szerveidbe; és ha a csakrák jól működnek, akkor te is frissebbnek és élénkebbnek érzed magad.

Azonban sok embernél nem működnek megfelelően a csakrák, például a helytelen táplálkozás, a stressz, vagy a túlzott leterhelés miatt. Szerencsére azonban egyes ételek újra működésbe hozhatják a csakráidat, ezzel bizonyos energetikai területeket aktiválva a testedben.

Íme, 7 étel, mely segít a csakrák helyes működésében, és lehetővé teszi a szabad energiaáramlást a testedben. Nézd meg az alábbi listát, az egyes ételekhez tartozó tanácsokat, és teremts egyensúlyt a csakráid között.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Torokcsakra

Ez a csakra a torkodban található, halványkék színű, és azt szabályozza, hogy őszintén, és nyíltan tudj kommunikálni. A szabad akaratot segíti elő, hogy képes legyél helyes döntéseket meghozni, és azt, hogy kihozd magadból a legjobbat. Ez a csakra az, amelyen keresztül más csakrákon is keresztüláramolhatnak a gondolataid és az érzéseid, így végül a lehető legtisztább és legkifejezőbb formában juthatnak a napvilágra.

Ételek, amiket fogyassz: tengeri növények, gyümölcsök, gyümölcslevek, levesek, áfonya, szilva, citrom, lime, grapefruit és kivi.

Megerősítés: megengedem magamnak, hogy könnyed és felszabadult legyek, és világosan és őszintén képes vagyok kifejezni a gondolataimat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL