KÖZÉRZET

7 ételféle, mely segít abban, hogy a csakráid újra jól működjenek

Biztosan hallottál már a csakrákról, és a „körkörösen működő” energiáról a testedben. Ez segít abban, hogy kiegyensúlyozott maradj, és kapcsolatban légy szellemi éneddel. 7 csakra létezik, amelyeken keresztül energia áramlik a fizikai és energetikai szerveidbe; és ha a csakrák jól működnek, akkor te is frissebbnek és élénkebbnek érzed magad.

Azonban sok embernél nem működnek megfelelően a csakrák, például a helytelen táplálkozás, a stressz, vagy a túlzott leterhelés miatt. Szerencsére azonban egyes ételek újra működésbe hozhatják a csakráidat, ezzel bizonyos energetikai területeket aktiválva a testedben.

Íme, 7 étel, mely segít a csakrák helyes működésében, és lehetővé teszi a szabad energiaáramlást a testedben. Nézd meg az alábbi listát, az egyes ételekhez tartozó tanácsokat, és teremts egyensúlyt a csakráid között.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szakrális csakra

A szakrális csakra a köldöknél, az alhasi területen helyezkedik el, és a szexualitást, a kreativitást és az érzelmeket irányítja. A narancsszín mindennel korrelál, ami élő, élénk és életvidám. Ha ez a csakra jól működik, akkor késztetést érzel arra, hogy szembemenj az árral, kreatív legyél, és egészséges kapcsolatod legyen másokkal vagy önmagaddal. Szereted és tiszteletben tartod a testedet.

Ételek, amiket fogyassz: nyilvánvalóan a narancs a legmegfelelőbb ennek a csakrának. Emellett a sárgadinnye, maracuja, mangó, szezonális gyümölcsök, aztán még az egészséges zsírok, mandula, dió, kesudió, szezámmag. Fűszerek, például fahéj, szentjánoskenyér. Illetve a gyömbértea és a reggeli kávé.

Megerősítés: úgy érzem, vibráló, gyönyörű, erős vagyok, aki szenvedélyesen éli az életet. Érzelmileg kapcsolatban állok magammal és másokkal, és hagyom, hogy az egyetemes energia szabadon keresztüláramoljon rajtam.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL