KÖZÉRZET

7 alapvető vitamin, amit mindenképp be kell juttatnod a szervezetedbe, ha már elmúltál 40!

A vitaminok és a tápanyagok mindenféleképpen szükségesek ahhoz, hogy a szervezeted fel tudja venni a harcot az életkorral kapcsolatos betegségekkel szemben. A legjobb módja ennek az, ha megpróbálsz egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendet kialakítani. Főleg azután válik mindez nagyon fontossá, ha már elmúltál 40, hiszen ekkor a tested elkezd átalakulni.

 

A tested valószínűleg ilyenkor már nem úgy működik, mint 20 éves korodban. Az izomtömeg csökken, könnyebben hízol el, elkezdődik a menopauza időszaka és megnő a krónikus betegségek kialakulásának kockázata. Emellett nagyobb eséllyel alakulhat ki rák, szívbetegségek és cukorbetegség. A megoldás az, ha bejuttatod a szervezetedbe a megfelelő vitaminokat és tápanyagokat, mindezt egy kiegyensúlyozott étrend kialakításával. Itt vannak a legfontosabb vitaminok, amiket mindenképpen be kell juttatni a szervezetedbe:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

7. Probiotikumok

Technikailag ezek sem vitaminok és nem is ásványi anyagok, de fontos anyagok a szervezet számára, főként 40 éves kor felett. A probiotikumok ugyanis szerepet játszanak abban, hogy az egészséges bélflóra kialakuljon, és csökkentik a szívbetegségek, cukorbetegség és agyvérzés kialakulásának kockázatát. 40 éves kor fölött az izomtömeg is csökkenni kezd, így könnyebben alakulnak ki súlyproblémák és inzulinrezisztencia, és a probiotikumok ebben is segítenek.

A probiotikumok megtalálhatóak bizonyos tejtermékekben és fermentált szójatermékekben, ám nem mindig tartalmaznak elegendő mennyiséget, amennyire szükséged lenne.

Fontos, hogy kizárólag természetes alapanyagú vitaminokat válassz. És nemcsak az alapanyag, hanem a vivő (hordozó anyagok is). Íme, egy példa, válaszd ezt:

https://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=ZmxwXzcyODEz

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL