KÖZÉRZET

6 trükk, ami elősegíti, hogy gyorsan álomba zuhanj

Hogyan lehetséges az, hogy egyes emberek, máris elalszanak, ahogy ágyba kerülnek, míg mások nehezen szenderülnek álomba? Az a képesség, hogy valaki gyorsan elalszik (vagy éppen már néhány óra alvás után kipihentnek érzi magát), nem meglepő módon bizony részben genetikai okok, részben alvási szokások eredője.

Bár attól, hogy most ezt a cikket elolvasod, még nem változik meg minden egyik napról a másikra, viszont segítségedre lehet abban, hogy te is könnyebben elaludj. Nagyon fontos azonban megvizsgálni az alvási szokásaidat, és megszabadulni az esetleges káros szokásoktól. Íme, 6 kiváló módszer, ami segít abban, hogy könnyedén álomba zuhanj:

.

 

 

 

3. Tedd félre mindazt, ami nyomaszt

Ha nem vagy képes elaludni, az igen frusztráló, de semmi gond, mindez hasonló az éhséghez vagy a szomjúsághoz. Az alvás is egy természetes funkció a szervezetben, így, ha rendbe teszed az alvási szokásaidat, természetesen javul az alvás minősége is. Mindig van olyan időszak, amikor az ember nehezebben tud elaludni. Érdemes rendszeres testmozgást végezni és kiegyensúlyozott étrendet kialakítani, és úgy rendezni a mindennapjaidat, hogy estére jólesően elfáradva, könnyebben elaludj.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL