KÖZÉRZET

6 finom érintés, amely az őszi erőgyűjtéshez szükséges

Az ősz beköszöntével könnyen érezhetjük magunkat levertnek, depressziósnak, ráadásul a rövidebb nappalok sincsenek túl jó hatással a hangulatunkra. Ezt megkönnyítendő, összeszedtük a lehető legjobb lazító kezeléseket, terápiákat, melyek valamivel könnyebbé teszik a szürke hétköznapokat.

 

Bizonyára mindenki tudja, hogy a masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Már az ókori Indiában, Kínában és a mediterrán országokban is egészségügyi beavatkozásnak számított ez a kellemes terápia. Típusát természetesen az határozza meg, hogy milyen jellegűek és milyen erejűek a fogássorozatok.

.

 

Shiatsu masszázs

Ez egy japán technika, mely többek között a kínai akupresszúrára épül. A shiatsu szó jelentése: ujjal történő nyomás. Ez annyit tesz, hogy a megszokott simító mozdulatok helyett a terapeuta nyomogató mozdulatokat használ. A keleti felfogás szerint a testben lévő éltető energia nem tud megfelelően áramlani, ha a stressz hatására blokkok keletkeznek a szervezetben. A shiatsu masszázs ezeket a blokkokat oldja azzal, hogy a terapeuta kezével, könyökével, illetve lábával gyakorol nyomást a megfelelő pontokra. A masszázs egy speciális szőnyegen, speciális ruházatban zajlik, ugyanis – a thai masszázshoz hasonlóan – nem igényel semmiféle vivőanyagot (olajat vagy krémet). Áldásos hatása, hogy egyensúlyba hozza az egész szervezetet, oldja a stresszt. Továbbá rendkívül hatásos hát- és fejfájás, migrén, álmatlanság, menstruációs problémák, csökkent libidó, depresszió, szorongás és egyéb lelki problémák enyhítésére.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL