KÖZÉRZET

6 finom érintés, amely az őszi erőgyűjtéshez szükséges

Az ősz beköszöntével könnyen érezhetjük magunkat levertnek, depressziósnak, ráadásul a rövidebb nappalok sincsenek túl jó hatással a hangulatunkra. Ezt megkönnyítendő, összeszedtük a lehető legjobb lazító kezeléseket, terápiákat, melyek valamivel könnyebbé teszik a szürke hétköznapokat.

 

Bizonyára mindenki tudja, hogy a masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Már az ókori Indiában, Kínában és a mediterrán országokban is egészségügyi beavatkozásnak számított ez a kellemes terápia. Típusát természetesen az határozza meg, hogy milyen jellegűek és milyen erejűek a fogássorozatok.

.

 

Thai masszázs

E masszázsfajtánál semmiféle vivőanyagot nem használnak. A kezelés egy speciális matracon történik, könnyű laza öltözetben. Ülő és álló testhelyzetben egyaránt lazíthatunk, ugyanis a masszőr egy különleges nyomásos technikával dolgozik. Nemcsak az ujjait használja, hanem a térdét, lábát, talpát is, illetve olykor-olykor jól meghúzza, megnyújtja a különböző testrészeket. Ha fájdalommentes, kényeztető kezelésre vágysz, semmiképpen ne ezt a masszázsfajtát válaszd. A thai masszázs egyszerre lazít és frissít, fokozza a nyirokkeringést, így elősegíti a salakanyagok távozását a szervezetből.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL