KÖZÉRZET

6 egyszerű lépés, ami segít felhagyni a túlzott cukorfogyasztással

Annyi veszélye van a cukornak, hogy egészen biztosan megpróbáltál már időnként felhagyni az édességek fogyasztásával. Sokan ezt komoly problémának hiszik, holott a testednek elegendő csupán 10 nap arra, hogy alkalmazkodjon egy másfajta, cukormentes étrendhez, és megszabadulj a cukorfüggőségtől. Összegyűjtöttünk néhány módszert arra, hogyan is töltsd el ezt a 10 napot.

 

Ha követed az alábbi szabályokat 10 napon keresztül, ezután, ha betévedsz egy boltba vagy cukrászdába, már nem érzel késztetést arra, hogy rögtön vásárolj valami édeset, és befalj fél tábla csokoládét. Emellett a kedvenc sütijeid sem csábítanak már annyira, szóval ráléptél a helyes útra.


 

 

 

3. Ne feledkezz meg a zsírokról

Sokan a megfelelő táplálkozás jegyében teljesen elutasítják a zsírtartalmú ételeket, miközben hatalmas hibát követnek el! A zsír legyőzi az étvágyat, szabályozza a vércukorszintet, és emellett számos előnye van még a test számára. Csupán megfelelően kell kiválasztani ezeket az ételeket. Az optimális telítetlen zsírokat tartalmazó ételek és élelmiszerek: olíva olaj, dió és a hal, mindenképpen kerüljenek a tányérodra.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL