KÖZÉRZET

5 rossz szokás, amely kimeríti az életenergiáidat

Gyakran megesik, hogy fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat, látszólag minden ok nélkül. Ha azonban elkezdjük objektíven szemlélni a mindennapjainkat, rá kell jönnünk, hogy valójában a rossz szokásaink merítik ki az életenergiáinkat. Általában olyan nyilvánvaló dolgokról van szó, melyekre oda sem figyelünk.

Ne feledd, hogy sokszor a legbanálisabb dolgok révén tudod magadhoz vonzani az energiákat. Íme, az az 5 rossz szokás (amit valószínűleg te is figyelmen kívül hagysz), amely kimeríti az energiádat, ezzel fizikai és spirituális károkat is okozva: 

3. Nem érzed jól magad a bőrödben

Fizikai károsodás: veszélyesen alacsony a testedben a dopamin és szerotonin szintje, ami fizikai fáradtságot és érzelmi kimerültséget okoz. 

Spirituális károsodás: az Univerzum felé eltérő jelzéseket küldesz, például a munka üzenetével biztosítani fogja számodra, hogy még többet kelljen dolgoznod. Ez rendben van, ha megegyezik az élethivatásoddal. Ha nem ez a helyzet, akkor nagyon fontos, hogy a saját élvezetednek megfelelő jeleket küldj az Univerzumnak.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL